Autocamper på stranden i Blokhus

Autocamper kampagne 2021

20.5.2021
Foto: Destination Nordvestkysten

Sommeren er lige om hjørnet, og planlægningen af årets sommerferie er så småt begyndt. I Destination Nordvestkystens netop igangsatte kampagne slår vi et slag for roadtrip- og autocamper-konceptet.

Roadtrip i autocamper langs Nordvestkysten 

Med ønsket om at øge danskernes kendskab til autocamper-konceptet ved Nordvestkysten, har vi lanceret en kampagne, der giver forskellige turforslag til roadtrips i autocamper langs Nordvestkysten. Autocampere og vans giver frihed på ferien, og Nordvestkysten er en fantastisk strækning at køre langs i de mobile hjem.

Kampagnen kører fra uge 19-24 og henvender sig primært til autocampersegmentet. Den udfoldes på vores website, gennem Google Ads og annoncering på vores sociale medier.

 

Autocamper

Foto:Destination Nordvestkysten

Autocamper Nordvestkysten

Foto:Destination Nordvestkysten

I kampagnen præsenteres henholdsvis et roadtrip i autocamper for børnefamilier, og et for ældre par uden børn, hvor sidstnævnte omfavner den primære målgruppe, der allerede er campingturister, som foretrækker aktiviteter og fordybelse i naturen.  

Ved brug af Google-kort fremviser vi på vores kampagnesider, ruterne og de seværdigheder, der er i nærheden. På den måde får turisterne serveret en "pakkerejse" med forslag til campingpladser, og aktiviteter i ferien ved Nordvestkysten. 

Weekendture i autocamper  

I kampagnen har vi desuden tilgodeset dem, som ikke rejser i flere uger, men som blot tager på en weekendtur. Her er vi klar med turforslag til weekendture i fire større områder ved Nordvestkysten, hvor turisterne bliver guidet til autocamperspots, diverse oplevelser med videre. 

Find kampagnesiderne her. 

Autocamper Kystvejen

Se kampagnefilmen

Foto: Mette Johnsen

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish