©  Foto:

Saltvandsindsprøjtning i Løkken

Er du klar til at få vinden fra vest, stryge med saltvandsluft over dine kinder og igennem håret, mærke den silkebløde sandstrand knitre under dine sko, i det du går igennem gaderne og ned til vandkanten ved Løkken Mole? Så står den gamle badeby, Løkken, klar til at byde dig velkommen.

Det eneste som adskiller Løkken fra Vesterhavet er klitterne. Herude spiller havet en stor rolle både for de lokale, men bestemt også dem som har søgt hertil for en Saltvandsindsprøjtning. Og selvom, at du ikke har brug for at pakke en stor kuffert (for alt det du kan mangle, har vi lige her) så vil du ønske du vil nok at du kunne strække dit ophold lidt længere.

Vi står klar til at dække dit Saltvands-behov til UG, uanset om du er ung eller gammel, så har vi det der kan være kilden evige minder.

Få Saltvandsindsprøjtning i en wet-suite

Hop i en våddragt, så vil vi garantere dig saltvand til ganen (anbefales i små-små doser) og til håret. Løkken er med tiden blevet et kendt spot i surfermiljøet, og helt unikt er vores mole, som skaber de bedste rammer for nybegynder. Du vil møde surfere, som kun lige har lært håndtegnet ”hang-loose” til adrenalin-junkierne, som venter på den næste storm. Vores gæster surfer med erfarende og kompetente instruktører, som altid sætter sikkerheden i første række og gør oplevelsen sjov for alle. Børn helt ned til 4 år, kan komme med på et kursus.

Læs mere om surfing i Løkken: North Shore Surf

En svedig Saltvandsindsprøjtning

Du skal ikke nødvendigvis op i en flyver, for at mærke tropeheden. Oplev Danmarks smukke Vestkyst – og i Løkken kan du gøre det i lune forhold i vores saunatønder. Ved Løkken Mole kan du næsten altid vide dig sikker, at du møder store og små flokke med vinterbadere. Det er dog valgfrit, men mange bruger muligheden til at tage et lille dyp i havet inden de går ind i saunaen. Det bedste af det hele er udsigten. Det er dog ikke dampbad – du vil kunne følge med i alt hvad der sker på stranden.

Læs mere om saunaerne her: Sauna og vildmarksbad

Saltvandsindsprøjtning til lands

Vi har også Saltvandsindsprøjtning til dig, som foretrækker mere tørre forhold. Vi kalder det for Saltvandsindsprøjtning til lands

En Saltvandsindsprøjtning med motorkræft

Kom med på guidede ture langs Vestkysten i en Landrover eller i en UTV. Her er der fart og feltet, når en guide tager dig med på eventyr langs klitrækken. Oplev store kolonier af bunkere fra 2. Verdenskrig og.. STOP! Se - en sæl! Ud og tag billeder. Få fortællingen om erosionen langs kysten, og hvad lokale kræfter gør for at lave bæredygtig og effektiv kystsikring. Er forholdene til det, kommer I helt ud til Rubjerg Knude med det ikoniske fyrtårn – Rubjerg Knude Fyr.

Læs mere om guidede ture her: Outnature

Saltvandsindsprøjtning på jernhesten

Foretrækker du at være din egen guide, så har du mulighed for at leje cykler hos Bike HAVS. Her får du en kvalitetscykel, som passer til dine behov. El, tandem, MTB eller en helt simpel dameversion – you name it! Cykel-mageren står klar til at komme med gode anbefalinger til ture og ruter. Slå vejen om Lønstrup, som blot er 15 km fra Løkken centrum, eller ved ishuset nede ved Grønhøj Strand – og glem ikke Ingstrup Mejeri for super skønne oste! Her ved Vestkysten er stranden og naturen differenceret, og du vil uden tvivl få følelsen af ægte Saltvandsindsprøjtning.

Er du helt lost, så står saltvandsspecialisterne klar på Løkken Turistbureau med kort materiale.

Læs mere om Bike HAVS lige her

Smagen af Saltvandsindsprøjtning

Saltvandsindsprøjtning på en slikkepind

Til dem med en sød tand, skal I ikke betvivle. Vi har jer! I skal blot bevæge jer ind til Torvet – Løkken down town. Her vil en duft af smeltet økologisk rørsukker og naturlig smagsaroma træffe jer. Træd indenfor i en ægte, ærlig og smagfuld verden af salt-lakrids, salt-karameller, rustne søm, bounty-bolcher og meget andet. BOLCHERIET er vores svar på ægte håndværk der smager! Vær ikke generte, når du bliver tilbudt en smagsprøve. For de er frisk lavet. Gæster kan opleve bolche-kogere kaste flere kilo bolche-masse på krog hver dag.

Du kan læse mere om BOLCHERIET her

En smuk anretning med Saltvandsindsprøjtning

Skal smagsløgene og øjerne forkæles, kan du tage stor glæde på byens fiskerestaurant – Restaurant VANDret. Her er råvarerne nøje udvalgt, og du kan se frem til en omskiftelig menukort, som baserer på fiskesæsonen og råvarerne dertil. Men det er ikke kun smagene, som vil vælte dig bag over. Næh – intet er efterladt til tilfældighederne, og som gæst på Restaurant VANDret kan du med sikkerhed forvente at køkkenet ligger vandret for at din bestilling er et ægte kunstværk.

Book bord (og ophold) allerede i dag hos Hotel Løkken Strand / Restaurant VANDret

Er du klar til en Saltvandsindsprøjtning fra Løkken, kan du finde mere inspiration til dit ophold lige her.

 

 

 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish