Sauna & vildmarksbad - North Shore Surf

Foto: VisitNordvestkysten, Løkken
Aktiviteter
Wellness
Slap af som en viking! Kom væk fra hverdagen og giv slip på bekymringerne. På Sdr. Strandvej ved foden af stranden, har man mulighed for at slappe af i byens vildtmarksbad og sauna. Både sauna og vildmarksbadet bestyrers og ejes af North Shore Surf, og det er ved dem man retter henvendelse til. 
Adresse

Sdr. Strandvej 18

9480 Løkken

Sauna
I saunaen har man udsigt til Løkken Læmole, som benyttes af de lokale fiskere og turisterne i området. Saunaen vender mod vest, hvilket giver et godt udsyn til solnedgangen, samtidig med man sidder og slapper af i lune faciliteter. En tur i saunaen får dit blodtryk til at sænke sig og stimulere dit immunforsvar, og på den måde hjælper dig med at komme godt ned i gear. Du har måske lige været på en løbetur langs stranden eller i klitterne, og her vil en tur i sauna gavne dig godt – dog slipper du ikke for ømme ben dagen efter.

Vildmarksbad
Forkæl dig selv med en tur i vildmarksbadet. Var Vesterhavet for koldt til dig at bade i, kan du stadig komme i vandet og samtidig nyde Løkken Strand, ved at tage en tur i hot-tub. Du nyder stadig den nordvestjyske natur trods vind og vejr, og bagefter kan du få en dejlig kop kaffe eller is-kaffe alt efter årstid.

NB! Der er mulighed for at leje vildmarksbadet, derfor kan det ikke altid garanteres at vildmarksbadet er til rådighed. 

Adresse

Sdr. Strandvej 18

9480 Løkken

Åbningstider

12 Oct 20 / 18 Oct 20

mandagtirsdagonsdagtorsdagfredaglørdagsøndag

10:00 - 18:00

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Løkken