Grøn oplevelse
©  Foto:

Montra Hotel Hanstholm

Velkommen til Montra Hotel Hanstholm.

Højt beliggende omgivet af frisk luft, blæst, sand og vand samt et enestående og varieret naturrige uden sin lige, finder du Montra Hotel Hanstholm som perlen i midten.

På Montra Hotel Hanstholm har du det vidunderlige Vesterhav som nærmeste nabo, kun 10 km fra Cold Hawaii og er man til de roligere vande, er Limfjorden samt Vandet Sø og Nors Sø lige i nærheden.

Søerne er omgivet af skov og klitplantager, hvor der er mulighed for en rask travetur ad de afmærkede stier.

Montra Hotel Hanstholm ligger også på kanten af Nationalpark Thy, Danmarks første Nationalpark, Nationalparken som strækker sig over 4000 ha klithedelandskab med et rigt dyreliv.

Hanstholm byder også på historiske oplevelser fra 2. Verdenskrig, da området er spækket med bunkere som var en del af Nordeuropas største fæstningsanlæg. I dag er der museum med udstilling om “Atlantvolden”. Få mere information om Hanstholm og omegn via Hanstholmguiden eller Hanstholm-folderen.

Tag en overnatning i Hanstholm hos os og giv dig hen til den unikke ro, du kan finde på hotellet og i området.

Hotellets faciliteter såsom indendørs opvarmet swimmingpool og sauna kan benyttes, eller hvis vejret tillader det, et slag minigolf på egne baner. Montra Hotel Hanstholm råder også over møde- og konferencelokaler, der kan bookes efter behov eller i forbindelse med et kursusophold.

Vi byder velkommen.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish