©  Foto:

Montra Hotel Hanstholm - Konferencer

Hold møder, kursus og konferencer i smukke Nordjylland.

Montra Hotel Hanstholm er et stort, moderne fire-stjernet hotel og konferencecenter.

Vi ligger omgivet af frisk luft, blæst, sand og vand med Vesterhavet som nærmeste nabo – på kanten af Nationalpark Thy med over 4000 ha klithedelandskab og et rigt dyreliv, heriblandt ulven.

Vi anser os selv som et af de bedste konference hoteller i Jylland – vi kan opfylde jeres behov, så I bare skal koncentrere jer om jeres konference.

Hotellet råder over 6 konference- og mødelokaler.

Der kan reserveres ét og samme lokale med plads til op til 400 personer. Der kan disponeres over op til 5 grupperum med en samlet kapacitet på 400 personer.

Vi rådgiver altid om, hvilke mødelokale(r), der vil være mest optimale for din konference og dermed give det bedste resultat for deltagere på konferencen.

Indretning af lokalerne aftaler vi med dig, så du får præcis det kursus- og konferencested, du ønsker. Med variationen af konferencefaciliteter kan vi huse alle til både enkelte konferencer og konferenceophold over flere dage.

Så kom og find den indre ro – væk fra stress og jag, så I kan fordybe jer og koncentrere jer i hyggelige omgivelser.

Hos Montra hotel Hanstholm finder du samlet hotel- og konferencefaciliteter, hvor du kan skæddersy dit kursusophold i vores konferencerum i det nordvestjyske. Det er ved verdens ende, at alt får en ny begyndelse.

Selvfølgelig er der mulighed for kursusophold på vores konferencehotel I Nordjylland, hvor du kan bruge tiden før, mellem og efter konferencer på at slappe af og lade op til flere møder og konferencer.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish