Gå til indhold
©  Foto:

Hjørring Kro

Velkommen til Hjørring Kro. Her finder du moderne værelser og en velrenommeret og alsidig à la carte restaurant.

 

Hjørring Kro råder over 23 topmoderne værelser. Alle med bad, toilet, 16 gratis TV kanaler inkl. diverse sportskanaler samt gratis trådløst internet.

Kroen er beliggende i Hjørring tæt på motorvejs frakørsel 4, Hjørring syd. Her er parkering for biler og busser lige uden for døren.

På kroen er den gamle gildesal netop gennemrenoveret fra gulv til loft og den står nu som en flot ramme for selskaber, møder eller konferencer. Over 100 personer er der plads til. Der er også installeret teleslynge i gildesalen. Med et topmoderne køkken og en kapacitet på op til 1000 kuverter er der også mulighed for at få maden leveret til de store fester.

I 2015 har Hjørring Kro fejret 25 års jubilæum. I den anledning har kroparret lavet en bjæsk på porse og laurbær og indvier også en ny bjæsk på anis og lime, som passer sig godt til en lækker frokost på kroen. En kro skal i traditionel forstand byde de rejsende på et godt sted at overnatte, kombineret med muligheden for at få noget god mad, og det kan Hjørring Kro.

Prisen på dobbelt værelserne er fra kr. 830.- til kr.1500.- inkl. morgenmad

Prisen på enkelt værelse er kr. 650.-

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish