Bæver

App udviklet til Geopark Vestjylland

8.4.2020
Foto: Complot

I 2020 lancerer Geopark Vestjylland sin app, der viser rundt i landskab og kulturhistorie i Holstebro, Lemvig og Struer kommuner.

Geopark Vestjyllands App

Find inspiration til gode oplevelser i det vestjyske landskab i Lemvig, Struer og Holstebro kommuner med app’en Geopark Vestjylland fra enten App Store eller Google Play –den er ganske gratis.

App’en rummer beskrivelser af 48 såkaldte geosites, dvs. steder hvor man kan opleve, hvordan det vestjyske landskab er blevet skabt af is, vand, vind og mennesker før, under og efter de seneste istider. I app'en finder du endvidere forslag til forskellige typer af ruter bl.a. vandre-, cykel- og sejlruter.

Der er også 48 steder – såkaldte non-geosites – hvor der er en tæt sammenhæng mellem landskab, natur og kulturhistorie, som eksempelvis de store plantager og heder, høfderne, de mange strandinger langs kysten og mange andre spændende historier. App’en viser også vej til attraktioner som kan give et yderligere indblik i Vestjyllands spændende udviklingshistorie. Der vises mange af de ruter og stier, som er tilgængelige i hele området med tilhørende faciliteter som shelters og teltpladser.

App’en er et nyt udviklingstiltag og vil løbende blive tilrettet og suppleret med ny viden. Der kan også hentes information på geoparkens hjemmeside www.geoparkvestjylland.dk og på facebook på @geoparkvestjylland.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish