Nordsøen Oceanarium sommer 2020

Påskeferie for børn

I påskeferien er der tid til hygge med de mindste i familien. Og mon ikke også de trænger til nogle sjove og spændende oplevelser? Her har vi samlet nogle sjove og hyggelige forslag til påskeferie for børn.

Covid-19 info

Der tages forbehold for at visse aktiviteter/steder kan være lukket grundet COVID-19 restriktioner. Vil man være sikker på ikke at køre forgæves anbefales det, at man kontakter det pågældende sted før et besøg.

 

Dreng i shelter
Nationalpark Thy
Dreng gynger ved autocamper
Husby Klitplantage
Kystcenteret Thyborøn
Kystcenteret Thyborøn
Kystcentret Thyborøn

Få meter fra det brusende Vesterhav ligger Kystcentret Thyborøn, der byder på sjove og spændende oplevelser og aktiviteter for hele familien. Kom med på en aktiv rejse gennem hav, bølger, strøm, vind, vejr, sand og klitter på en rejsefortælling om livet på kysten, der gør jer klogere på de enorme kræfter, som havet besidder på magisk vis. 

Museumsmysterie Nr Vosborg
Museumsmysterie på Nørre Vosborg

På Herregården Nørre Vosborg er der en grisk tyv på spil! Der er brug for hjælp til at løse drilske gåder inden de uvurderlige skatte bliver stjålet. Børnene får en sjov rundtur på herregården via en app, og kan samtidig gå på opdagelse i den spændende historie.

Nordsøen Ocenanarium sommer 2020
Nordsøen Ocenanarium
Livet under havoverfladen

Spændende eventyr under havoverfladen venter jer på de tre akvarier ved Nordvestkysten. Her kan man opleve massevis af forskellige fiskearter, sæler og alverdens havdyr på en sjov og lærerig måde. 

Skallerup Seaside Resort
Skallerup Seaside Resort
Skallerup Seaside Resort

Hos Skallerup Seaside Resort kommer I ikke til at kede jer. Her er der alt hvad et moderne feriehjerte begærer og mere til: Vandland, legeland, bondegård, ridecenter, bowling og meget mere. I wellnessafdelingen kan mor og far tage et fortjent pusterum.

Naturlegeplads Gateway Blokhus
Gateway Blokhus
Naturlegepladser

Påsken er starten på foråret og hvis solen viser sig, kan man være heldig at opleve skønne dage med vejr til udendørs leg. Besøg en af de mange naturlegepladser, hvor der altid er plads nok til alle og garanti for frisk luft og røde kinder.

Familieferie Nordvestkysten
Indendørs aktiviteter for børn

Der er dage, hvor det bare ikke er vejr at gå udenfor en dør. Sådanne dage er der selvfølgelig også rig mulighed for at finde sjove oplevelser i påskeferien. Det kan være en tur i biografen, svømmehallen, på museum eller biblioteket. Tag et kig på de mange muligheder her.

Hjortdal Dyrefarm
Hjortdal Dyrefarm
Hjortdal Dyrefarm

I den 10 tdl. store park, i den naturskønne Svinkløv Plantage, findes ikke mindre end 350 dyr fordelt på ca. 50 racer. Her er masser af dyr, som børnene kan klappe samt legepladser og minigolf. Har du mod på en unik og helt anderledes oplevelse, er der mulighed for at overnatte i shelters blandt dyrene.I caféen tilbydes velsmagende retter og en panoramaudsigt over Vesterhavet.

Hjerl Hede togtur
Hjerl Hede
Rejs tilbage i tiden på Hjerl Hede

Rejs tilbage i tiden og oplev livet på landet for 150 år siden. Her er mulighed for en sjov dag for hele familien, hvor I f. eks. kan tage med damptoget, besøge Danmarks ældste bondegård "Vinkelgården", og lege på den historiske legeplads.

Ørnereservatet - Eagle World
Ørnereservatet - Eagle World
Kom tæt på himlens konger

En oplevelse for livet og en attraktion i verdensklasse, venter dig i Ørnereservatet ved Tversted. Du kommer helt tæt på, når falkonererne træner de store rovfugle. Oplev havørnenes store vingefang, kongeørnen som er den ubestridte storvildtsjæger samt vandre- og jagtfalkens flyvekunst og jagtteknik.

Gocart i Action House
Fart på i Løkken

I Action House i Løkken har de verdens største gokartbane på 1,1 km, og her er der fart på når starten går! Men der er også mulighed for at bowle, spille paintball, prøve skydesimulator eller lasergame. Når sulten melder sig, serveres der lækre retter i restauranten.