VisitNordvestkysten
fisker Hanstholm

Lystfiskeri ved Nordvestkysten

Pak dit fiskegrej og tag på fisketur ved Nordvestkysten. Her kan du fiske i både hav, søer og åer og der er masser af fiskeoplevelser i vente.

Fiskeri fra kyst og mole

Når du fisker fra strandene ved Nordvestkysten, kan du være heldig at fange havørred, fjæsinger og fladfisk. Du kan også fiske fra molerne, hvor der er chance for at fange ulk, ål, sild, makrel og hornfisk. Kystfiskeri er for alle. De erfarne og garvede fiskere, finder udfordringer med flue, orm eller spinner på krogen, men det er også let at gå til for børnene.

I Danmark er der frit fiskeri fra kysten og molerne, men alle mellem 18 og 65 år skal købe et lovpligtigt fisketegn

Ferskvandsfiskeri

Fisker du i put & take er chancen for at få en ørred på krogen stor, men også stør, gedde og aborre findes i søerne. Her er det familievenlige forhold i skønne områder, der giver en herlig oplevelse for hele familien. Det kræver ikke fisketegn, at fiske i put & takesøer.

I ferske vande i søer og åer, kan du desuden fange ørreder, ål, skaller, aborre og gedder.

Thorsminde Fiskeauktion

Besøg en fiskeauktion en tidlig morgen, hvor der ofte arrangeres særlige auktioner for turister i området, hvor man kan købe fisk med hjem til aftensmaden, uden at man behøver tage en hel kasse med hjem. 

Eventyr på det åbne hav

Skal du med på eventyr på det åbne hav? Der arrangeres mange lystfiskerture hvor du kan tage en halv eller hel dag ud på havet fx til Det Gule Rev, og fisk med venner eller familie. Du kan endda tage flere dage i træk og overnatte på havet, og nyde stemningen blandt andre lystfiskere. På nogle ture er der mulighed for også at dykke.