Gå til indhold
©  Foto:

Fiskeoplevelser i Løkken

Tag fiskestangen med på ferien!

Når du holder din ferie i Løkken er der udsigt til maritime oplevelser og spændende fiskeområder. Der er både mulighed for at fiske i ferskvand og i saltvand, og i tilfælde af manglende fangst, er der mulighed for at købe frisk fisk fra fiskerne i Løkken. 

Lige 5 km. syd fra Løkken finder du Løkken Fiskepark og Fodboldgolf, som er placeret i et naturskønt område, hvor der kan fanges regnbueørred, bækørred og kildeørred. 

Der er også mulighed for at tage nord på, for ca. 8 km nord fra Løkken finder man Gølstrup Fiskeparkomkranset af høje træer med en 20.000 m2 fiskesø. Hos Gølstrup Fiskepark er der også mulighed for at købe orme eller grave dem op. 

Er du mere til saltvandsfisk og har tankerne om en stegt rødspætte til middag, tilbyder Løkken Mole gode forhold for dette. Lystfiskeri er en aktivitet der tages glæde i, både blandt voksne og børn, så gå ikke glip af hvad Løkken kan tilbyde dig. Vil du blive klogere på hvilke fiskearter der rører i danske farvande kan du finde flere informationer på naturstyrelsens hjemmeside

Husk at købe fisketegn på www.fisketegn.dk eller på Løkken Turistbureau! Børn og unge under 18 år, må gerne fiske frit.   

Læs mere om flere fiskemuligheder i Toppen af Danmarks brochurer. Hent den i turistbureauet eller download den ned digitalt her: Fiskeoplevelser

 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish