Græm strand

Kick off på Gæsteservice – invitation til online konference

16.2.2021
Foto: Destination Nordvestkysten

Hvordan møder du dine gæster før, under og efter et ophold? Det kan du blive klogere på, når Destination Nordvestkysten inviterer til Kick off på Gæsteservice-projektet i marts. 

Thumb-kickoff film
Foto: Destination Nordvestkysten

Vi havde set frem til at kunne mødes fysisk – og når det nu ikke kan lade sig gøre, har vi i stedet planlagt en involverende og lærerig konference, som foregår online.

Karin Juul Jensen, projektchef i Destination Nordvestkysten, vil fortælle om Gæsteservice-projektets fire indsatsområder: Hvordan møder vi gæsterne før, under og efter opholdet og om Service Garagen, hvor vi vil holde dig opdateret med workshops om sociale medier og andre kurser, der hjælper dig med at skabe endnu bedre gæsteoplevelser.

Du møder også Lars Hajslund, der vil sørge for god stemning og inspiration til gæsteservice i den nye sæson med små interaktive opgaver, som løses i grupper. Du får også tid til at hænge ud i temabaserede grupperum efter konferencen.

banner kick off

Da vi stadig ikke må mødes fysisk, prøver vi at gøre os umage og få så meget som muligt ud af de teknologiske muligheder. Gå ikke glip af denne oplevelse.

Konferencen finder sted tre gange: for turismevirksomheder i Lemvig/Holstebro, Thisted og Jammerbugt/Hjørring kommuner. Se datoer og tilmeldingslinks herunder.

Vi opfordrer til, at du tilmelder dig efter, hvilken kommune, du har virksomhed i, da der så er større sandsynlighed for at møde nogen, du enten kender eller deler geografi med. Alle er dog velkommen til at melde sig til det møde, de helst vil deltage i. Deltagelse er gratis.

Konferencen foregår via Zoom. Du kan med fordel downloade app’en med det samme, så den er klar på dagen. Vi sender linket til mødet via e-mail på mødedagen. Hvis du er ny ud i brugen af online mødesystemer, og har spørgsmål eller udfordringer, så kontakt før mødet.

Læs mere og tilmeld dig via links herunder senest torsdag den 18. marts 2021 kl. 12. 

Tilmelding

 

Gæsteservice-projektet er et samarbejde mellem Dansk Kyst- og Naturturisme og Destination Nordvestkysten.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish