Rutsjebane i Fårup Sommerland

Fårup Sommerland kåret som Europas bedste forlystelsespark

17.12.2021
Foto: Destination Nordvestkysten

Fårup Sommerland er blevet kåret til Europas bedste forlystelsespark ved prisuddelingen Park World Excellence Awards 2021. 

Prisen markerer afslutningen på en sæson med nye investeringer såvel som høje besøgstal, og nu ser Fårup Sommerland således forventningsfuldt frem mod den kommende sæson, hvor parken slår dørene op til Danmarks største rutsjebane.

Park World Excellence Awards er en førende ordning for anerkendelse af en række af de bedste attraktioner på tværs af Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA). Kåringen vækker således stor begejstring hos den nordjyske forlystelsespark, der rangerer denne hæder som den største i parkens historie.

"Vi arbejder løbende på at udvikle parken og den oplevelse, vi tilbyder vores gæster, og det er naturligvis dejligt at opleve, at vores indsats bliver taget godt imod, men også at vores fokus på konstant at levere gæsteservice i verdensklasse bliver bemærket internationalt. Det er således tydeligt, at vores vedholdende arbejde med gæsteoplevelser og medarbejderudvikling virker i praksis," fortæller bestyrelsesformand i Fårup Sommerland, Ole Mølgaard.

Forlystelse i Fårup Sommerland

Foto:Destination Nordvestkysten

Store forventninger til den kommende sæson

Prisen sætter punktum for en sæson, der bød på sommerlandets tredjestørste besøgstal nogensinde - kun overgået i årene 2011 og 2013. Alene i efterårsferien havde parken besøg af hele 82.577 gæster, hvilket er med afstand flest besøgende nogensinde udenfor højsæsonen. Nu vender Fårup Sommerland blikket mod den kommende sæson, hvor man ser frem til at slå dørene op til parkens største investering til dato, Fønix, som bliver Danmarks største og vildeste rutsjebane. 

"Det er helt bevidst, at vi opgraderer i en sådan grad på nuværende tidspunkt, og vi ser det som et vigtigt skridt på vejen ud af corona-skyen. Vi er overbeviste om, at det er afgørende, at vi investerer i vores oplevelsesprodukt og udvikler Fårup, således vi også i fremtiden kan tiltrække både vores trofaste lokale gæster, danskerne i bred forstand og gæster fra udlandet, fortæller Niels Jørgen Jensen," adm. direktør i Fårup Sommerland.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish