©  Foto:

Nissum Fjord Camping

Nissum Fjord Camping er perfekt for campister, der elsker naturen i Vestjylland. Campingpladsen ligger tæt på Vesterhavet og Husby Klitplantage med den nye vandrerute, der starter og slutter ved Helmklink Havn. Tag med på natursafari i traktorbus, efter svampe, fugle, råvildt eller hugorme,

Nissum Fjord Camping er for hele familien med faciliteter som legepladser, bålpladser, fodboldbane, petanque, udendørs swimmingpool, trådløst internet, fællesrum, motionsrum, hytter og værelser. Tag din hest med på hestecamping. Der er en 16 km ridesti, og det er tilladt at ride på stranden.

Nissum Fjord Camping et perfekt udgangspunkt for campister, som holder af den meget varierede natur, der findes i Vestjylland. Den ligger også på Nissum Fjord ruten. Campingpladsen har kun 1,5 km til Vesterhavet og 1 km til Husby Klitplantage med den nye vandrerute, der starter og slutter ved Helmklink Havn. Man kan også tage med på natursafari i traktorbus, efter svampe, fugle, råvildt eller hugorme.

Nyt spisested på Nissum Fjord Camping fra den 3. juli 2020.

Nissum Fjord Camping råder over de fleste moderne faciliteter som legepladser, bålpladser, fodboldbane, petanque, udendørs swimmingpool, trådløst internet, fællesrum, motionsrum, hytter og værelser. Vores servicebygninger er særdeles velholdte og altid rengjorte. Campingpladsen råder over et antal cykler til udlejning.

Vi har fire nye 7-personers mobile homes, som er indrettet med to soveværelser, køkken, stort opholdsrum med spisebord og sofagruppe, bad og toilet. Hver mobile home har egen stor indhegnet terrasse på 20 m2 og parkeringsplads.

Hestecamping: Medbring egen hest. I området er etableret 16 km ridesti, og det er tilladt at ride på stranden.

 

Nissum Fjord Camping - Green STAY certificeret campingplads

Denne bæredygtighedscertificering tager udgangspunkt i FN’s verdensmål, således at en campingplads der opnår certifikatet, bidrager til disse mål. Læs mere om Green STAY cerfificering her.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish