©  Foto:

SAGALAND

Tag hele familien med på en fortryllende rejse til SAGALAND, hvor den magiske TIDSMASKINE sender jer tilbage til Riddertiden. Det er som at træde ind i et levende eventyr, hvor alt er muligt!

Oplev riddernes imponerende shows på majestætiske heste, løs gåder og opklar mysterier i denne magiske verden. Tag udfordringen op og find alle 99 nisser, som gemmer sig rundt omkring. Hos Eventyrlandet SAGALAND venter jer en verden af sjove aktiviteter og finurlige spil, som vil glæde både børn og voksne.

Kom og oplev Riddertiden i al sin pragt, hvor fantasien får frit spil, og I vil blive underholdt af de mest magiske og farverige oplevelser. Glæd jer til at skabe minder sammen som familie, når I deltager i dette fortryllende eventyr i SAGALAND!

HESTESHOW: Hver dag opføres der eventyrshow med vaskeægte riddere, der kæmper til hest.

Mandage, onsdage og fredage opføres:
kl. 12 -show : H.C. Andersen og KLODS-HANS på glatis.
kl. 14 -show : RIDDER OLE af Sagaland

Tirsdage, torsdage og søndage opføres :
kl. 12 -show : RIDDERNE DYSTER
kl. 14 -show : De er SKØRE, de ROMERE

Besøg ridderhestene i stalden efter forestillingen. Her møder I også ridderen, som gerne fortæller skrøner fra gammel tid, og I kan få lov at prøve hans rustning.

ABRACADABRA: I den gamle troldmandsskole kan du studere magi, heksekunst og hemmelige eliksirer. Kan du løse gåderne her, så er du hokus-pokus klar til mysteriejagten. Det er magisk !

MYSTERIE-JAGTEN er for alle skarpsindige detektiver. I år er¨TIDEN¨ gået! Det gælder om at følge tidens spor gennem de gamle eventyr af H.C.Andersen og Bdr. Grimm - løse gåderne, knække koderne og finde nøglen til tidens gang.

NISSEJAGT: I Sagaland holder julenisserne sommerferie, men også skovnisser, gårdnisser og en enkelt skibsnisse har gemt sig i eventyrparken. Kan du finde alle 99?

FINURLIGE SPIL: I Sagaland er der masser af finurlige spil og anderledes aktiviteter. Her kan hele familien udfordre hinanden. Det er sjovt - også for de voksne. Alle aktiviteter er gratis.

Åbent : 23 juni- 16. august - alle dage kl. 10 - 16 - dog lukket lørdage

Kom så tit du vil : alle billetter gælder som sæsonkort.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish