©  Foto:

Løkken Bunkersti

Løkken har fået en ny sti - Løkken Bunkersti. Det er en ny vandresti for hele familien der gerne vil opleve bunkerne i skov og i Løkken by. Bunkerstien starter i skoven langs cykelstien bag SuperBrugsen. Her finder du den første samling af bunkere.

Stien synliggører alle bunkere du kan finde i skov, klit og by.  

Stien guider jer rundt til flere bunkere hvor det er muligt at komme indenfor og opleve dem. Der vil blive lavet infotavler ved bunkerne som fortæller deres historie og funktion. 

Ruten

SE KORTET HER

Udover bunkerne i skoven, vil turen tage dig med rundt i Løkken på opdagelse i flere andre bunkere – f.eks. i klit og by.

Bunkerstien starter ved Løkken Turistbureau. Derfra går turen til skovområdet på den anden side af omfartsvejen. Her ligger 4 bunkere som er blevet åbnet, så det er muligt at komme ind i dem. Mellem bunkerne kan løbegravene opleves.

Herefter går Bunkerstien til Vendsyssels Plantage, hvor der ligger 4 bunkere. Her er det muligt at komme ind i 3 af dem.

Næste stop er bunkerne ved Signalmasten som er placeret ovenpå en bunker.

Den sidste del af ruten får forbi nogle af de civile beskyttelses bunkere, der ligge neden for vandtårnet. En af bunkerne bruges til at lave Ingstrup Bunker ost.

Bunkerstien er en del af et større projekt. Et projekt hvis mål er at forbinde et større område med stier og skabe mulighed for vandring og oplevelse i skov- og naturområde, på strand og klit, samt i Løkken By.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish