VisitNordvestkysten
Dreng i shelter
Nationalpark Thy

Unikke overnatninger i påskeferien

Påskeferien er tid til at komme ud og opleve foråret der forsigtigt banker på. Prøv en af disse sjove typer overnatninger, som vi har listet herunder, og få en lidt anderledes oplevelse end du plejer.

Covid-19 info

Der tages forbehold for at visse aktiviteter/steder kan være lukket grundet COVID-19 restriktioner. Vil man være sikker på ikke at køre forgæves anbefales det, at man kontakter det pågældende sted før et besøg.

 

Dreng gynger ved autocamper
Husby Klitplantage
Parferie i sommerhus
Cirkusvogn Gjøl Pensionat
Pensionat Gjøl
En ægte cirkusvogn

Cirkusvogne med skøn beliggenhed med udsigt over Limfjorden på Pensionat Gjøl, er en sjov ferie for hele familien. Her er høns, kaniner og katte, samt god plads til inden- og udendørs aktiviteter.

Strandhus Blokhus By Camping
Blokhus By Camping
Strandhuse på Blokhus By Camping

Hos Blokhus By Camping kan man overnatte i badehuse, der ligner dem der står på stranden. Stranden, skoven og det aktive byliv i Blokhus ligger indenfor en radius af blot 1 km fra campingpladsen.

Plexus hytte
Plexus Idom-Råsted
Plexushytter i Holstebro

Tæt ved noget af Danmarks bedste fiskevand ved Storå  findes disse hyggelige specialbyggede hytter med plads til 2 personer. På den lille terrasse er der rig mulighed for at dele gode lystfiskerhistorier, og hytterne er opvarmede og har behagelige senge, så du kommer til at sove godt efter en hel dag med fiskeri. Hytterne ligger i tilknytning til Plexus, som er kulturcenteret i Idom-Råsted.

18 B overnatning
18B
En skibscontainer

Ud af 2 skibscontainere, stablet oven på hinanden, er der her skabt en sjov mulighed for en anderledes overnatning. I 2 plan og med en placering på en smuk grund med flot udsigt til et fladt og forblæst landskab ud mod Vesterhavet. Her kan du finde roen og nyde de fine kulisser, og hvis du er heldig at være her en nat hvor der er stjerneklart, så kan du ligge indenfor i containeren og kigge op på den vildeste stjernehimmel. I 18B afholdes der kreative workshops, som vækker kreativiteten hos store og små.

B&B Wharfside Hirtshals
B&B Wharfside
B&B Wharfside Hirtshals

I Hirtshals, direkte på kajen med udsigt over Vesthavnen, ligger B&B Wharfside med en lejlighed på 58m2. Her kan du hver dag året rundt se de store fartøjer på vej ud på havet for at fange fisk. Lystfiskerbådene ligger til og sejler fra havnen og man kan følge med i livet på havnen helt tæt på.

Safaritelt Borbjerg Mølle
Safaritelt v. Borbjerg Mølle Kro
Safaritelt ved Borbjerg Mølle

Ved Borbjerg Mølle Kro udenfor Holstebro er der mulighed for overnatning i safariteltene som kaldes Kubukaer. På Borbjerg Mølle Kro er der mulighed for at besøge dyrene i foldene: Emuer, et æsel, lamaer, gæs, geder og næsebjørne. På udvalgte tidspunkter kan gæsterne kigge med når dyrene bliver fordret. 

Tiny House i Thy
Tiny House Thy
Tiny House i Thy

Med havudsigt til et af de allerbedste surf-spots på Cold Hawaii kysten, ligger Tiny-House-Thy. Hytten ligger i nærheden af Nationalpark Thy med fantastisk Natur indenfor få minutters gang. Er man på vandring ad Vestkyststien, er det optimalt at overnatte i hytten og lade op til næste dags vandretur.

Bjælkehytten ved Lemvig
Bjælkehytten
Bjælkehytten ved Lemvig

I Harboøre ligger et unikt luksusbjælkehus, hvor der er lagt vægt på både detaljer og kvalitet. Fra altanen er der udsigt til Vesterhavet og med 9 dobbeltværelser, 6 badeværelser, stort fælleskøkken, indendørs swimmingpool og meget mere, så der er helt optimale feriemuligheder for store familier eller grupper. En luksus for livsnyderne!

Skurvogn i Fru Pedersens Have
Romantisk skurvogn i Fru Pedersens Have

Tæt ved Vemb i Vestjylland ligger Fru Pedersens Have, og for ægte haveelskere er her en unik mulighed for at overnatte i den smukke have i en romantisk skurvogn. Her kan man nyde udsigten over markerne, og hvis man er heldig også en smuk solnedgang. I har fri entre til hele haven, men er indkvarteret i skurvognen.