VisitNordvestkysten
Blokhus strand sømærke og badehuse

Blokhus

Det er bestemt ikke uden grund, at Blokhus hvert år besøges af ca. en mil­lion feriegæster. Blokhus - et tidligere fiskerleje - er i dag centrum for et charmerende, internationalt ferieparadis med gode spisesteder, overnat­ning for ethvert behov og forlystelser i topklasse.

Herudover ligger byen lige ud til en af Nordeuropas bedste badestrande med fint hvidt sand, lune klitter og brusende blåt hav med gode windsurfing muligheder. Som noget helt unikt kan du køre i bil på stranden fra Rødhus til Løkken. 

Blandt nogle af de mange attraktioner du kan opleve i Blokhus området, er den populære forlystelsespark Fårup Sommerland, Anne Justs farve­rige have, Blokhus Klitplantage med Gateway Blokhus, Kulturhuset Blokhus samt det helt unikke Museum for Papirkunst. Strandhotellet Blokhus ligger centralt og byder indenfor i fantastiske rammer. På Blokhus Strand kan du de fleste dage, året rundt, købe friske fisk. 

Top 10 oplevelser i Blokhus

jammerbugt landskab destination nordvestkysten

Aktive naturoplevelser

Naturen i Jammerbugten er karakteriseret ved et meget varieret og kuperet landskab, hvor der er plads til alle former for udendørs aktiviteter. Der er dermed rig mulighed for at udforske naturen på lige netop den måde, du selv ønsker -både på egen hånd og på de mange guidede vandreture. Sti 100 er en vandresti og til dels cykelsti, der løber fra Blokhus til Løkken. Sti 100 findes som folder og kan købes på mange af overnatningstederne i området. 

Er du til adrenalinsus, findes der føresteklasses mountainbikebaner i Svinkløv og Kollerup Plantager samt Gateway Blokhus.

Dansk mad og lokale råvarer

I Jammerbugten kræses der for smagsløgene. Både hos dem der fremstiller råvaren og hos spisestedet. Fødevareproducenterne lægger tid og sjæl i at producere gode, lokale råvarer som for eksempel kød, fisk, grøntsager og forskellige specialprodukter. Flere steder kan du komme bag kulissen og se produktionen. Blandt de produkter, som er særligt karakteristiske for området, er blandt andet Vildmosekartoflen, Ryå Is fra Aabybro Mejeri, Ost fra Ingstrup Mejeri, snaps fra Nordisk Brænderi og Blokhus Salt udvundet af havvand fra stranden ved Blokhus. 

Blokhus-Løkken sti100

Blokhus-Løkken Sti 100

Bare knald på ferien ude vestpå.

Vi sendte en flok afsted på Puch Maxi, og i filmen herunder kan du se hvad de oplevede i Blokhus.

Læs mere om deres tur langs Nordvestkysten her.

Bare ude Vestpå-Blokhus

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Strandvejen

9492

Koordinater

Længdegrad : 9.58076

Breddegrad : 57.253618