Nystrup Glamping

Overnat i surfernes paradis

Foto: Nystrup Camping

Om du er til forkælelse i de eksklusive glampingtelte, eller om du er mere til de charmerende hobbithytter, kan det anbefales at svinge cyklen eller lægge vandreturen forbi Nystrup Camping. Der er mulighed for at tilkøbe lækkert morgenbrød samt aftensmad på pladsen.

Nystrup Camping er netop blevet overtaget af nye ejere, som ønsker at opdyrke de muligheder, gæsterne kan få i naturen. De mener nemlig, at campinglivet handler om at opleve naturen; at bo i den, spise i den og komme ud at opleve den. 

Hos Nystrup Camping har man en vision om, at campingpladsen skal være et sted, hvor man, på tværs af generationer, interesser og nationaliteter, kan mødes rundt om bålet til aftensmad og en kold øl eller over en kop morgenkaffe ved fælleshuset.

Hytter Nystrup Camping
Hobithytter Nystrup Camping

Campingpladsen byder på et væld af overnatningsmuligheder. Her er små og store hytter, runde og firkantede og luksuriøs glamping. Eller du kan vælge at overnatte på ægte festivalmanér i centrum af pladsen sammen med alle de andre naturelskende gæster.

På Nystrup Camping kan du få en god snak med nogle mennesker, man ellers ikke ville have mødt på sin vej. Om du er pensionist eller børnefamilie, surferkonge eller vandreentusiast, kan du føle dig hjemme her.

Har du lyst til at tage på cykeltur, tilbyder Nystrup Camping også cykeludlejning

Glamping Nystrup Camping
Foto: Nystrup Camping

Kontaktinfo

Nystrup Camping
Trøjborgvej 22
7700 Hanstholm

Tlf: 9797 5249 
info@nystrupcampingklitmoller.dk

Oplev Kystsporet

Overnatning
ikon-overnatning-kystsporet
På tur ved Kystsporet
ikon-ta på tur
Highlights
Highlights-ikon-kystsporet
Mad & drikke
Ikon-mad og drikke-kystsporet
Cykelservice & udlejning
ikon-cykel-kystsporet
Kystsporet
Kystsporet-ikon

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish