VisitNordvestkysten
Pige pynter juletræ

Julen for børn ved Nordvestkysten

Hold jul med hele familien ved Nordvestkysten, hvor der er store vidder og muligheder for at bruge naturen som legeplads. Julen 2020 er anderledes end hvad vi er vant til, men det giver mulighed for at bruge december måned på nærvær med børnene, og tid til hjemmehygge med spil og julebag.

Julepynt Hjørring
Jul nordvestkysten

Julen er en tid som alle børn glæder sig ekstra meget til. Det er en tid fyldt med overraskelser, gaver, god mad og sjove juleoplevelser. Ved Nordvestkysten er der selvfølgelig skruet op for julehyggen og nedenfor er samlet forslag til hvad I kan bruge tiden på i december måned.

Jul i Skulpturparken Blokhus
Magisk jul i Skulpturparken

Skulpturparken i Blokhus byder gæster indenfor til et mageløst og magisk lys- og lydshow med mere end  1,5 millioner lys lyser op i den store park. Her er det svært at undgå at komme i julestemning, når du går rundt i julebyen med 16 etablerede butikker, hvor der sælges lækkerier, kunsthåndværk, brugskunst og specialiteter. En stor oplevelser for både børn og voksne.

Nørre Vosborg vinter
Smuk juleudstilling på Nørre Vosborg

En nærmest magisk juleoplevelse venter for hele familien, når det historiske hjem Nørre Vosborg bliver forvandlet til et sandt juleeventyr. Gå på opdagelse i herregårdsstuerne og oplev en kreativ verden ud over det sædvanlige. Kreative kunstværker af naturens materialer og masser af julestemning med hyggelige boder.

Skøjtebane i Blokhus
Bambi på glatis

Tag familien med på en skøjtetur på torvet i Blokhus, hvor du finder den helt rigtige julestemning. Her er nemlig pyntet op med lys og julepynt, der kan få ethvert julehjerte til at banke lidt hurtigere. På skøjtebanen får I afprøvet jeres evner på den glatte is, og rørt både lattermuskler og benmuskler. Bagefter venter gløgg eller varm kakao og æbleskiver. Hvis ikke mor og far tør prøve skøjterne, så er det en god mulighed for at få klaret noget af julehandelen imens. Kalstrup Livsstilshus ligger lige ved skøjtebanen og her venter det 2000 m2 store shoppecenter med kvalitetsvarer indenfor modetøj, delikatesser og boligindretning.

Etlys Klarborgs butik i Hune
Etly Klarborgs eventyrlige nissebutik i Hune

Besøg den hyggelige nissebutik i Hune hvor du finder hele samlingen af Etly Klarborgs nisser. I juletiden er butikken pyntet flot op og byder indenfor til et sandt juleeventyr.

Hjerl Hede jul
Gammel jul på Hjerl Hede

I weekenderne op til jul inviterer Frilandsmuseet Hjerl Hede indenfor, når de åbner dørene til huse, værksteder og butikker. Her er juleforberedelserne i gang og man kan se julegrisen blive slagtet og lavet til julesul på gammeldags manér. Køb friskbagte julekager med hjem, kør i hestevogn og prøv det gamle damptog til Flyndersø eller en tur med hestevogn - en hyggelig juleoplevelse for hele familien.

 

Surf i Løkken
Norths Shore Surf
Børnesurfing i Løkken

I år er der særlig efterspørgsel på udendørs aktiviteter og selvom vandet er koldt er der stadig gang i vandaktiviteterne ved stranden i Løkken. Børn helt ned til 3 år kan komme med på surfkursus, blot de er i selskab med voksne. De varme våddragter holder jer varme og sikrer en sjov tur på vandet. 

Løkken bunkers på stranden
Outdoor-adventure i Løkken

I de gamle bunkere nord for Løkken kan du og din familie komme med på en spændende skattejagt sammen med ekspeditionslederen fra Outnature. I lærer at bruge spændende værktøj og udstyr, bland andet skal I finde hemmelige positioner med GPS. Med reb firer I jer ned i bunkerne og med uv-lygter sporer jer frem til den skjulte skat.

Jul på Borbjerg Mølle Kro
Julemarked på Borbjerg Mølle

Borbjerg Mølle holder julemarked hvor "Stalden" er pyntet flot op og der er mulighed for at få smagsprøver og for at købe julepynt og gaver. Efter juleindkøbene kan familien slappe af med lidt godt i restauranten.

Nordsøen Oceanarium
Juleaftensdag på Nordsøen Oceanarium

Mens vi venter....

Den 24. december kan virke meget lang for de mindste, hvor forventningens glæde er stor. Nordsøen Oceanarium holder juleåbent den 24. december fra kl. 10 - 13. Her er naturligvis masser af julestemning og julemanden kommer naturligvis forbi.

Julebolcher fra Bolcheriet
Julebolcher i Løkken

Bolcheriet i Løkken er et besøg værd for alle med trang til søde sager og en hyggelig juleoplevelse. Her mødes du er bolchekogerne der står i den åbne bolchekogerie og viser hvordan processen foregår. Der er selvfølgelig masser af bolcher med flotte julemotiver.