Gå til indhold
©  Foto:

Blokhus Skøjtebane

Tag hele familien med på skøjtebanen på torvet Blokhus, hvor god motion, frisk luft og en hyggelig oplevelse på isen venter.

Centralt placeret på Torvet i Blokhus ligger en stor skøjtebane til offentlig brug. Her kan du få rørt både benmuskler og lattermusklerne, når skøjterne kommer på fødderne, og isen udfordrer balanceevnen. Torvet i Blokhus danner de perfekte rammer for skøjtebanen med de omkringliggende caféer, restauranter og gode shopping-muligheder. Her kan gæsterne nyde en dejlig kop varm kakao, eller en lækker frokost efter aktiviteterne på skøjtebanen – mens andre får varmen ved at shoppe i de omkringliggende butikker. I vintermånederne er Torvet oplyst af flere tusinde julelys.

Der skal bookes tid til skøjtebanen og uanset om du har egne skøjter med eller skal leje skøjter hos Iscaféen, er det vigtigt at du kommer forbi caféen for at melde din ankomst.  

Prisen er 50 kr. pr. person uanset om du skal leje skøjter eller ej, men der er mulighed for at købe et 10-turs skøjtekort til hele sæsonen.

Åbningstider for udlejning af skøjter

Mandag til torsdag:13.00 - 20.15
Fredag til søndag: 11.00 - 20.20

Åbningstiderne er vejrafhængige.

 

Læs mere og book tid her

 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2022
Danish