skip_to_main_content

Julemanden kommer til Løkken

Den 1. søndag i advent går Julemanden i land på Løkken Moleleje med fiskekutter. Oplev også mange andre ting på denne dag. Besøg Torvet med de mange spænende boder.  

Da Julemanden gik i Land i Løkken

Kom og tag godt imod ham og nissebørnene ved molen kl. 15.30  og følg med dem op til torvet, hvor det store flotte juletræ vil blive tændt. Kom og vær med - der vil være musik, fest og sang!

Julemarked på Torvet 

Fra kl. 12:00-17:00 kan du gå mellem boder på Løkkens torv. Byens hyggelige samlingspunkt, duften af gran og julegodter samt betagende julelys danner rammerne om julen i Den Gamle Badeby. Julen nærmere sig med hastige skridt og tiden er allerede for julemusik, juleklip og adventskranse. Uanset om I er en familie på seks eller om det kun er jer to, vil alle kunne finde glæde for syn og smagssanserne. Du finder jule godter ved de forskellige boder.

Mød blandt andre:

Kom og oplev årets store NYHED!

Vi savner badehusene på vores smukke strandbred, men i sikker bevaring skal de! Vi har stor tilknytning til de kære badehuse , fordi de er en stor del af vores DNA. Man har tidligere forsøgt at skabe den idylliske badebys-stemning med at placere et fuldvoksen badehus i byen. Man kan måske huske et badehus på Torvet til jule weekenderne i de tidligere år eller i gaderne til Løkken Molefestival. Det kan dog være noget pangel, da de ikke er bare lige til at flytte, jo mindre man har ladevogn med kran. Nu har det lykkedes byen at få bygget og produceret badehuse specielt til fremtiden markeder og mange andre begivenheder. Vi i Løkken ser i hvert fald frem til at ferniseringen af dem d. 1. december, hvor der også vil være julemarked samtidig med 'Julemanden kommer til Løkken'. Sammen med ferniseringen åbnes der også for markedet med pressen kl. 12:00. Dette projekt kunne dog ikke have foregået i denne hast, hvis vi ikke var blevet bevilget midler fra Spar Nord Fonden.