VisitNordvestkysten
Par ved sommerhus Nordvestkysten

Juleferie for 2 ved Nordvestkysten

Juletid er hyggetid med de nærmeste og en oplagt mulighed for en lille get-away for 2. Ved Nordvestkysten er der masser af muligheder for skøn julehygge med venner, veninder, kæreste eller ægtefælle.

I den kolde mørke tid på året, er det fantastisk at have et lyspunkt i julen at se frem til. Nyd nærvær og hyggelige stunder med de nærmeste. Langs Nordvestkysten er der spændende julearrangementer, som kan besøges samtidig med du snupper en overnatning eller to på hotel med lækker mad og ren forkælelse. Læs mere om parferie for 2 hele året.

Herunder er samlet forslag til juleoplevelser for to.

Keramikcafe Møllehuset
Jul i keramikcafé Møllehuset

I de 4 adventsweekender byder Keramikcaféen Møllehuset indenfor til julehygge, med hjemmelavede æbleskiver og juleøl fra Møllehusets Bryghus.

Skøjtebane i Blokhus
Juleweekend i Blokhus

I Blokhus kan du nemt tilbringe en hyggelig romantisk juleweekend for to. Bo fx på Strandhotellet, der ligger centralt ved torvet, hvor den store skøjtebane er anlagt og balanceevnerne kan blive sat på prøve. Torvet er flot pyntet op og de mange hyggelige butikker og spisesteder byder på lækker mad når sulten melder sig. I Kalstrups Livsstilsbutik findes specialiteter og kvalitetsvarer, og er et skønt sted at få noget af julehandelen i hus.

Jul i Skulpturparken Blokhus
Magisk jul i Skulpturparken

Bliv fortryllet af tusindvis af julelys i Skulpturparken i Blokhus, hvor du bliver mødt af et af Nordeuropas mest eventyrlige juleudsmykninger. De smukke sandskulpturer er oplyst med kulørte julelys, og de mange juleboder byder på gløgg, æbleskiver og andre lækkerier.

Fjand Gårdbutik
Juleinspiration hos Fjand Gårdbutik

Fjand Gårdbutik er et altid besøg værd og ved juletid især. Den store butik er flot indrettet og for dem, der slet ikke kan få nok af nisser, julehjerter, lys og dekorationer, er Fjand Gårdbutik et rent mekka. Der er en café hvor du kan spise frokost eller nyde æbleskover med glögg.

Nørre Vosborg vinter
Smuk juleudstilling på Nørre Vosborg

Nørre Vosborg Juleudstilling - The New way, kalder arrangørerne af årets juleudstilling på Nørre Vosborg, arrangementet i år. Der venter en magisk oplevelse, når det historiske hjem bliver forvandlet til et sandt juleeventyr. Herregårdsstuerne er flot og kreativt  pyntet op, og du kan opleve kreative kunstværker af naturens materialer. Der er boder med lækkerier fra Nørre Vosborgs Køkken og mulighed for at købe tilbehør til dine egne juledekorationer og meget mere.

Sauna Løkken Strand
Sauna Løkken Strand
Sauna og vildmarksbad på stranden

Mens de fleste nok er enige om at det er koldt ved havet i vintermånederne, så afholder det ikke alle fra at tage en dukkert i havet, for bagefter at lade varmen fra saunaen omslutte dem. Det skulle give en helt særlig prikkende fornemmelse i kroppen. Er du ikke vinterbader, så er der stadig god grund til at forkæle dig selv med en sauna-tur eller en skøn oplevelse i vildmarksbadet med fantastisk udsigt til havet. 

strandingsmuseum St Georg
Skibsforlis i julen 1811

Hos det arkitekttegnede Strandingsmuseum St. George i Thorsminde kan du få et helt unikt indblik i to engelske skibes forlis ud for Thorsminde juleaftensdag i 1811, hvor 1400 søfolk omkom. Igennem scenografi, lyd, lys og film kan du gå på opdagelse i de mange tusinde fund fra vraget.  

Juleudstilling hos Iskunsten i Thyborøn

Hos Iskunsten i Thyborøn kan du komme i julestemning i den magiske juleudstilling, hvor der er udstillet og skabt et unikt is-univers med skulpturer bestående af fortryllende iskrystaller, isdronninger, lyssætninger og flotte pingviner udført af 6 danske kunstnere i et af Thyborøns gamle frysehuse.