strandhotellet blokhus
Far og søn ved badehuse i Blokhus

Ferie i Blokhus

Foto:Destination Nordvestkysten&Destination Nordvestkysten

Oplev ferieparadiset

Besøg perlen på den danske Nordvestkyst!
Med bl.a. Fårup Sommerland, Skulpturparken, byens vartegn og de ikoniske badehuse på stranden om sommeren, kaldes Blokhus ikke for ferieparadis uden grund!

Og smuk natur mangler paradiset ikke:

For med Store Vildmose, Blokhus Klitplantager, Kettrup Bjerge og meget mere, har området især også noget at byde til naturelskerne.

Blokhus, påske, 2024

Oplev Blokhus Påskefestival 2024

Foto: VisitNordvestkysten, Jammerbugt

Planlæg din ferie i Blokhus

Det tidligere fiskerleje er i dag en international kendt ferieparadis. Blokhus rummer nemlig både skønne spisesteder, overnatningsmuligheder for alle salgs behov og attraktioner af højeste kaliber, og har helt sikkert potentiale til at komme på din liste over favoritter.

Med bus til Blokhus

Nemt, hurtigt og bekvemt! Hop på bussen til Blokhus med Nordjyllands Trafikselskab. Læn dig tilbage og brug den grønnere rejsetid på at planlægge dit besøg eller bare nyde turen. 

Se rejseplanen til Blokhus her.

Læs mere om Blokhus

Blokhus er sandeligt et ferieparadis - og ved du hvorfor? Det kan du læse om her.

Blokhus - et "must visit" spot

Det er bestemt ikke uden grund, at Blokhus hvert år besøges af ca. en mil­lion feriegæster. Blokhus - et tidligere fiskerleje - er i dag centrum for et charmerende, internationalt ferieparadis med gode spisesteder, overnat­ning for ethvert behov og forlystelser i topklasse.

Byen ligger lige ud til en af Nordeuropas bedste badestrande med fint, hvidt sand, lune klitter og brusende blåt hav med gode windsurfing-muligheder.
Som noget helt unikt kan du køre i bil på stranden fra Rødhus til Løkken! 

 

Blokhus oppefra

Foto:Destination Nordvestkysten

Dansk mad og lokale råvarer

Blokhus er ikke kun adrenalinsus, skøn natur og fantastiske oplevelser. Her kræses der også for smagsløgene!
Både hos dem der fremstiller råvaren og hos spisestedet. Fødevareproducenterne lægger tid og sjæl i at producere gode, lokale råvarer som for eksempel kød, fisk, grøntsager og forskellige specialprodukter. Flere steder kan du komme bag kulissen og se produktionen. Blandt de produkter, som er særligt karakteristiske for området, er blandt andet Vildmosekartoflen, Ryå Is fra Aabybro Mejeri, Ost fra Ingstrup Mejeri, snaps fra Nordisk Brænderi og Blokhus Salt udvundet af havvand fra stranden ved Blokhus. 

Udforsk paradiset

Flotte naturoplevelser, seværdigheder og lækre gastronomiske oplevelser gør ferieparadiset Blokhus til noget helt specielt. Så vi sendte en flok afsted på Puch Maxi for at undersøge stedet, og i filmen herunder kan du se hvad de oplevede.

Bare ude Vestpå-Blokhus
Foto: Destination Nordvestkysten

Mere inspiration

Kulturhuset Blokhus
Kulturhuset Blokhus
Blokhus Redningsstation
Blokhus Redningsstation
Blokhus Fiskepark
Blokhus Fiskepark
Saunahytten Blokhus
Saunahytten Blokhus
Fun Art Blokhus
Fun Art Blokhus
Strandhotellet Blokhus
Strandhotellet Blokhus

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish