©  Foto:

Jan Jørgensen smykker - Guldsmedeværksted

Besøg guldsmed, Jan Jørgensens, flagship store og guldsmedeværksted, og oplev det ægte håndværk, mærk stemningen og ikke mindst se guldsmedene arbejde i det åbne og indbydende værksted.

Guldsmed og smykkedesigner, Jan Jørgensen, har i de nyindrettede lokaler på Springvandstorvet i Blokhus, åbnet op for en unik mulighed for at se og følge guldsmedenes smykkefremstilling.

Her bliver I mødt af guldsmede, som dagligt producerer diamantsmykker til hele Danmark, samt til udstillingen i butiksdelen. Faktisk er Jan Jørgensens værksted Danmarks største leverandør af diamantsmykker, ca. 5000 smykker om året.

Der produceres alle typer smykker, også unika, som laves efter eget ønske. Med eget støberi og smelte-esse i værkstedet, er der mulighed for at følge processen helt fra start til færdigt smykke.

I udstillingen finder I den store kollektion af både vielsesringe og diamantsmykker, samt en spændende tidslinje med Jan Jørgensens mange designs igennem de sidste 30 år

Kaffeloungen byder på varme drikke og søde sager, hvor der er mulighed for pause og inspiration.

Glæd jer til en særlig oplevelse i et spændende smykkeunivers.

Hver dag er der gratis rundvisning af guldsmedeværkstedet og i vores design-museum. Alle er velkomne. 

Ønsker man at opleve Jan Jørgensens guldsmedeværksted og udstilling udenfor åbningstid, er man altid velkommen til at henvende sig på tlf.: 96170202

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish