Havbad Vorupør

Nu kommer Thy for alvor på verdenskortet

11.1.2022
Foto: Destination Nordvestkysten

Der var stor begejstring hos Destination Nordvestkysten, da man mandag eftermiddag modtog nyheden om Thys placering på The New York Times '52 Places for a Changed World'-liste. Særligt fordi der er - og skaber - en helt ekstraordinær omtale, som man ikke bare lige kan købe sig til.

Hvert år præsenterer The New York Times en liste over destinationer, man som rejsende bør besøge i det indeværende år. I 2022-udgaven springer en særlig destination i øjnene, Thy. Området har nemlig fået en fornem 27. plads på det berømte medies liste, som blev præsenteret i går, mandag den 10 januar.

I år går listen under navnet '52 Places for a Changed World', og fremviser 52 destinationer hvor man som besøgende har mulighed for at blive en del af løsningen på problemer som overturisme og klimaændringer. Med sådanne begreber i fokus, er det ikke underligt at Thy har vundet plads på listen.

Foruden den imponerende natur bestående af både vildmark, dybe skove, åbne klitlandskaber og det fantastiske men barske Vesterhav, er Thy også frontløber i arbejdet med bæredygtige initiativer og et epicenter for vindenergi.

Det er skidegodt, for det er jo en af de helt store lister. Det gør, at bevidstheden om, hvad vi kan, sprede ud til et endnu større publikum. Denne form for markedsføring kan vi ikke betale for,

fortæller Peter Krusborg Pedersen, CEO hos Destination Nordvestkysten, til Nordjyske.

Testcenter Østerild

Foto:Destination Nordvestkysten

Med listens temaer i mente, fremhæver The New York Times både Nationalpark Thy og Besøgscenter Østerild, men også Medvind, Thisted Bryghus og Stenbjerg Kro, som er et lille udsnit af de mange skønne smagsoplevelser, området har at byde på, får et par ord med på vejen.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish