Gå til indhold
©  Foto:

Medvind Hanstholm

Hos Medvind i Hanstholm serveres der mad, man kan mødes om.

Stegte og grillede fisk direkte fra fiskeauktionen i Hanstholm serveret med små deleretter, kombineret med veganske og vegetariske overraskelser.

Her er maden simpel, ærlig og ægte.

Havet og marken bestemmer

Et besøg i restauranten i Hanstholm er ikke ligesom de andre.

Her bestemmer landmændende og fiskerne menuen - for hvad det bliver serveret afhænger nemlig af dagens fangst. 
Mad i god kvalitet og lokale råvarer sættes i højsædet, når det kreative køkken tryller lækre ingredienser om dagens smagsoplevelse.
 
Det betyder også, at menuen hos Medvind skifter derfor næsten dagligt, og selvom du ikke på forhånd ved præcis, hvad du får, kan du stole på køkkenet og glæde dig til en spændende madoplevelse med lokale råvarer.

Det Økologiske Spisemærke i sølv

Medvind har ​​Det Økologiske Spisemærke i sølv, som kan opnås af spisesteder, der kan dokumentere, at de økologiske føde- og drikkevarer udgør 6​0-90 procent af det samlede indkøb.​

Det økologiske spisemærke er et statskontrolleret bevis på, at et spisested satser på økologi. Det Økologiske Spisemærke viser, hvor stor en del af de indkøbte føde- og drikkevarer på spisestedet der er økologiske. 


God mad i godt selskab

Hos Medvind i Hanstholm er det sociale også vigtigt. I restauranten menes der, at der skal være plads til alle - dem der elsker fisk, og dem som stadig er ved at lære det. Her deles og nydes maden altid i godt selskab.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2022
Danish