©  Foto:

Westcoast Wellness

Sauna i strandkanten, skovbrynet eller hvor det passer dig

Drømmer du om en pause med tid til at mærke livet og forkæle alle dine sanser, så er du landet det helt rigtige sted. Inviter dine venner, din familie, dine kollegaer eller måske dine forretningsforbindelser til en naturoplevelse i luksusklassen.

Westcoast-wellness.dk tilbyder nemlig noget så skønt og skørt som en lækker brændefyret sauna på hjul, som vi bringer til dig lige der hvor du ønsker det. Saunaen har stort panorama-vindue, så du måske kan nyde udsigten over vandet enten ved fjorden, havet eller ved en smuk skovsø. Bliver det for hedt, er det bare at springe i vandet og tage en kold dukkert og så tilbage i saunaen igen og blive varmet godt igennem. Vores sauna er prikken over i´et til den runde fødselsdag, turen med kollegaerne, en weekend med venner og veninder eller herreturen. Det er udelukkende din fantasi der sætter grænsen.

Lad tiden stå stille et par timer, og slap af med en wellnessoplevelse helt i særklasse og tæt på naturen lige der hvor du befinder dig bedst.

 

Fakta:

Saunaen har plads til 12 personer

Den er brændefyret og derfor uafhængig af el.

Den kan placeres hvor som helst, der er fast bund og plads til en 6 meter trailer.

Der er omklædning med plads til tøj, sko mv.

Toilet med alm. Kemisk toilet og håndvask

Bord med drikkevand og krus

Prisen pr dag mandag til torsdag kr. 2000,-

Prisen pr dag fredag til søndag kr. 2500,-

Transport kr. 10,- pr kilometer fra Fabjergkirkevej 29, 7620 Lemvig til leveringsadressen og retur.

Der er også mulighed for at bestille ekstra ydelser, som f.eks. drikkevarer, madkurv med lokale specialiteter, leje af badekåber eller håndklæder.

På hjemmesiden finder du en kilometer-beregner, samt priser på tilvalg af ekstra ydelser.

Er dit arrangement af kortere varighed, leverer vi gerne saunaen opvarmet og klar til brug, og vi henter også gerne samme dag.

Ring gerne for specialtilbud.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish