Gå til indhold
©  Foto:

Thyborøn Hotel

Hotelophold på kanten af Vesterhavet på Thyborøn Hotel. 

Oplev den hyggelige fiskeriby Thyborøn med Vesterhavet på den ene side og Limfjorden på den anden. Thyborøn Hotel ligger få hundrede meter fra den skønneste sandstrand med livreddertårn om sommeren - så du kan trygt bade i Vesterhavet.

 

 

Thyborøn Hotel er et nyrenoveret hotel, beliggende i centrum af den hyggelige fiskeriby Thyborøn og med det skønne Vesterhav lige baghaven.

Hotellet har 15 dobbeltværelser indrettet i moderne skandinavisk stil. Alle værelser har eget toilet og bad. Dobbeltværelserne ligger på første sal, hvor der er udgang til en skøn terrasse med borde og stole.
Der er fri parkering i baggården. 

Den hyggelige og autentiske fiskeriby Thyborøn har Vesterhavet til den ene siden og Limfjorden til den anden.
Thyborøn Hotel ligger kun 200 meter fra den skønneste sandstrand. Om sommeren er livreddertårnet bemandet - så du kan trygt bade i Vesterhavet.

Benyt ferien til at tage på besøg på for eksempel Sea War Museum, JyllandsAkvariet, Sneglehuset, Ravhuset og Bovbjerg Fyr og den smukke klint. Her er et hav af aktivitetsmuligheder for store som små pg helt unikke naturområder, hvor det at oplagt at tage på opdagelse - hvad enten det er til fods eller på cykel.

 

Receptionens åbningstider:
Mandag - søndag kl. 8-17.00

 

 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish