©  Foto:

Surf/SUP introkursus på tysk - North Shore Surf

**Disse surfkurser bliver gennemført på tysk** Hos North Shore Surf tilbyder de surfkurser til dig, din familie og venner. Løkken Læmole er et af de bedste begyndervenlige surf-spots i Danmark.

Kom med North Shore Surf i Vesterhavets bølger!

De lave sandbanker ved Løkken Mole og de dygtige instruktører gør det muligt for dig at lære at surfe. Surfing, både på almindelig surfboards og som SUP, er en vandsport i vækst. Det er en sport som har vundet stor popularitet, da teknikken minder meget om ski og snowboarding. Der er både meget leg og læring med surfing og kan give stor fornøjelse i vandet.

Til kususet bliver du mødt af din instruktør, som hjælper dig med at finde våddragt. Herefter tager han eller hun dig igennem teknikker og grundlægende information om udstyret. Herefter skal du i vandet, hvor du skal afprøve de teknikker du har lært på stranden. 

Kig forbi North Shore Surfs café eller se mere på deres hjemmeside eller deres facebookside

Mere end blot brædder 

Er der ikke bølger den ønskede dag, eller er du bare typen, der nyder havet fra land, har North Shore Surf andre aktiviteter end blot surfing. Deres brede terrasse giver plads til, at du kan nyde havluften med en god kop kaffe sammen med en is fra deres café. Følg med på North Shore Surfs egen hjemmeside eller facebookside.   

Standup Paddlingboarding - SUP

Standup Paddlingboarding eller SUP giver dig en anden oplevelse, når du er i vandet. SUP-brættet er et større og tungere surfbræt - en aktivitet, der ikke kræver bølger. Du driver dig frem med en padle, og du kan så vidt muligt selv bestemme tempoet. Sporten udfordrer din kondition og balance. Få en ny havudsigt fra SUP-brættet, padl ud til Rubjerg Knude Fyr eller ha' en masse sjov og leg tæt ved Løkken Læmole. North Shore Surf udlejer udstyr og dragter og giver gerne gode fif med på vejen. Kontakt caféen for nærmere information.

Sauna og vildtmarksbad - hele året rundt

North Shore Surf besidder to saunaer, som er tilgængelige hele året rundt. Perfekt facilitet uanset om du lige har været i vandet, surfet eller vinterbadet. Ved siden af saunaerne er der to vildtmarksbade. Kom helt ned i gear under den åbne himmel, mærk suset fra vest og ikke mindst - nyd den bedste udsigt! Book i god tid, da vildtmarksbadene er meget efterspurgte!   
Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish