©  Foto:

Sloe Pete's Hideout

Midt i Vorupør, i gåafstand til bølgerne, naturen og indkøb, ligger Sloe Pete’s Hideout, Thys hyggeliste surfhostel.

Huset har tre værelser med i alt 8 sovepladser: en sovesal med 4 køjesenge og 2 værelser med dobbeltseng.

I den gulvopvarmede stueetage er der køkken og spisestue, sovesal, badeværelse med sauna, samt en hyggelig lounge ovenpå med brændeovn og havudsigt på to sider.

I haven er der læ for vinden og sol hele dagen, så man kan slappe af i en af hængekøjerne efter en tur i bølgerne, eller hvis man bare vil have en lur. Kom alene, som par eller grupper, og del nogle gode stunder med andre surfere og naturelskere.

 

Lidt om mig:

Jeg, eller Sloe Pete, som jeg blev døbt, da jeg flyttede til Vorupør for tre år siden (Hurtig-Peter var taget…), startede med at surfe i Australien tilbage dengang surfing i Danmark var lig med windsurfing.

Hjemme i Danmark igen begyndte jeg at studere, og drog afsted ud i verden for at surfe så ofte som muligt, og i årenes løb oftere og oftere til Cold Hawaii i Thy.

Efter en del års tilløb, solgte jeg min lejlighed i København, pakkede mine boards og indbo, og drog vestpå for at realisere en gammel drøm om at åbne mit eget surf hostel.

Inspireret af mange hostels og surf camps, som jeg har besøgt igennem årene, har jeg forsøgt at kombinere alt det bedste ved de steder, jeg har besøgt, for derigennem at skabe nogle hyggelige rammer for at møde andre mennesker, få en god oplevelse og en god nats søvn.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish