
Lyspunktet Hanstholm
Øverst på Danmarks skulder, dér hvor vinden rusker og havet bruser, er der nu tændt et nyt lys – Lyspunktet, en ny oplevelse midt i det rå landskab omkring Hanstholm Fyr, som du ikke vil gå glip af.
Bag stedet står to stærke gastronomiske profiler – Emilie Qvist Kjærgaard (tidligere Restaurant Medvind) og Simon Basballe (tidligere Restaurant Lyst) – som denne sommer inviterer dig ind i en verden af smag, nærvær og natur. Her handler det ikke om fine fornemmelser, men om ærlige måltider skabt på lokale råvarer, serveret i unikke omgivelser.
Om dagen kan du slå dig ned i haven med en god kop kaffe, nybagt bagværk, lette frokostretter og naturvin i glasset. Om aftenen forvandles Lyspunktet til et stemningsfuldt spisested, hvor du kan vælge à la carte eller lade dig forkæle med hele pakken – komplet med vinmenu og udsigt til solnedgangen fra fyrtårnet.
Retterne skifter dagligt – afhængig af hvad Thy giver dem. For her er der ikke tale om en fast menu, men om mad skabt med øje for sæson, tilgængelighed og lyst.
Hver søndag i juli byder Lyspunktet desuden på frokoster med skiftende tema – en oplagt undskyldning for at tage endnu en tur til fyret.
Lyspunktet er ikke bare et sted at spise. Det er en oplevelse. Et lille fristed, hvor du kan mærke naturen, historien og kærligheden til mad og håndværk. Et sted, hvor Thy møder Europa – og hvor du måske selv finder et nyt lille lyspunkt.