©  Foto:

Hanstholm Madbar

Hanstholm Madbar er en lille restaurant, hvor man sidder tæt - den intime og lette stemning vil give plads til røverhistorier, grin og pletter på tøjet.

På toppen af Hanstholm.  Med Danmarks vildeste udsigt. På pynten ligger vi - Hanstholm Madbar

Vi springer ud i drømmen med passionen intakt og fuld af gå på mod. Vi er ikke bange for at fejle.
– Hanstholm Madbar er en nødvendighed. For os, for Thy, for gæsterne....

Vi vil dyrker livretter frem for dogmer - vi serverer enkelhed, kvalitet og smag. Og allervigtigst  - det vi selv kan li'. Glem alt om gourmet og fine dining, men forvent i stedet reel madlavning, afslappet stemning, humor, glæde og masser af kærlighed og værtskab.

Hanstholm Madbar er et lille sted hvor man sidder tæt - den intime og lette stemning vil give plads til røverhistorie, grin og pletter på tøjet.

 

Hvem er Hanstholm Madbar til?

Til turisterne, til gode surfere, til dårlige surfere, til fiskerne, til dem der drikker lidt for meget vin, til alle dem der er lidt alene, til børnene, til børnenes forældre,  til alle dem med hjerter der banker, til damer med blåt hår og høje øjenbryn, til de seje, til de kloge, til de glade, til dem hvis børn lige er flyttet hjemmefra, til dem med hænder af sandpapir, til sølvbrudeparret, til den der lige er blevet skilt, til dem der kan løfte tunge ting, til dem der kan bygge ting, til bønderne, til de alternative, til de stive, selv til folk fra Mors, til de forelskede, til ravjægerne, til dem der elsker excel-ark, til vegetarer, til ølnørderne, til dyreelskere (men ikke de elskede dyr), til kunstnere...  

Det handler jo bare om at have det godt!

Sammen! 

Lige nu!

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish