©  Foto:

Kjul Strand

En kort køretur fra Hirtshals finder man Kjul Strand, hvor der også ligger et dejligt sommerhusområde. Stranden er en af områdets bedste strande til børnefamilier. 

 

Kjul Strand ligger 6 km uden for Hirtshals by og er omringet af Lilleheden Klitplantage og Uggerby Klitplantage. Stranden ligger i et skønt område, hvor der er rig mulighed for at nyde skov, klitter og strand på samme tid. I området finder du også et stort og dejligt sommerhusområde som i løbet af hele året er beboet at glade feriegæster.

I sommer månederne er Kjul Strand en fantastisk badestrand, og dens placering gør den til et ideelt sted for windsurfing og forskellige vandaktiviteter. Her kan du nyde en hel dag med venner eller familien.

Når du går til den ene side på Kjul Strand, kan du se en lang kyststrækning og en flot bred sandstrand. På en klar dag kan du se næsten til Grenen. Går du til den anden side, kan du se ind til Hirtshals havn, og her kan du skimte havnens aktivitet, med færge ud- og indsejlinger, samt se de mange fiskekuttere finde vej ind i havnen, eller ud mod det åbne hav.

På Kjul Strand finder du en række faciliteter, der gør stranden velbesøgt. Heriblandt toiletfaciliteter, iskiosk, handicaptoilet, drikkevand, parkeringsplads, livredningsudstyr, førstehjælpsudstyr og skraldespande.

På stranden er det tilladt at køre bil, hvilket gør det nemt at pakke bilen til en hyggelig dag på stranden.

I Hjørring kommune er der i 2015 blevet indført specielle badevandsflag, så du nemt kan holde øje med vandsikkerheden.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish