©  Foto:

Julen i al sin pragt

I år afholder Børglum Kloster aftenåbent den 28. november. 'Julen i Al Sin Pragt' handler om at fejre lyset i alle omfang, med stearinlys, smukke lyskæder og fyrværkeri. 

Børglum Kloster byder jer velkommen en stemningsfuld aften

Endnu en gang kan Børglum Kloster åbne deres porte op, til en aften oplyst med julelys i historiske rammer. Børglum Kloster byder jer velkommen en stemningsfuld aften. Til denne begivenhed vil der også blive afholdt aftenjulemarked, foruden de fire weekender, hvor klosteret afholder deres årlige normale julemarkeder. Aften sluttes af med jule fyrværkeri kl. 20.

De private julepyntede stuer

I vil kunne opleve de private stuer på klosteret flot pyntet op - hvor gran og julekugler er ikke sparet på. Besøg Kongesalen efter mørkets frembrud, hvor julelysene tændes og lysner op. 

1000 år gamle klosterkirke

Klosterkirken bliver også oplyst med 100 stearinlys og klosterets andre udstillinger vil også være åben. Det er det sidste udkald for at besøge den gamle domkirke på Børglum Kloster. Efter i år vil den gamle domkirke være lukket de næste to år, da den skal igennem en stor restaurering. Oplev også kulisserne og rekvisitterne TV2s julekalender "Ludvig og Julemanden", kjole udstillingen "Kunsten at Klæde Sig", legetøjs udstillingen og Bayeuxtapetet.

Julegodt og juleknas

Café Vognporten står klar med deres special konstruerede julemenu, hvor det falder både til den store og den mindre appetit. Eller gå ned i den gamle Hestestald og få en smagsoplevelse udover det sædvanlige. Se cafeens menukort her.

En julegave eller julepynt

Klosterets butik har selvfølgelig også åbent, hvor der er rig mulighed for at ose eller finde den perfekte gave til en man holder af. Man bliver måske også inspireret af de oppyntede stuer, hvor man kan blive fristet til at dekorere stuerne derhjemme i samme stil. Det kan der rode bod for med Julepyntsbutikken inde i Klostergården. I stalde og i klostergården finder man boder og stande med kunsthåndværk, julepynt og lækre smagsprøver.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish