skip_to_main_content
VisitNordvestkysten

Julemarked på Børglum Kloster

Varmen spreder sig inde døre i takt med indtagelsen af varme drikke, og den danske hygge er i top når stearinlysene tændes. Julemarked på Børglum Kloster afholdes med adgang til kongesalen, de private julepyntede stuer og mange forskellige juleboder. 

Julemarkedet afholdes igen på Børglum Kloster i 2021!

Børglum Kloster glæder sig til at se jer alle sammen.

Kom med ind i de private julepyntede stuer og kongesalen på Børglum Kloster til julemarkedet. Som vi afholder i hele 4 weekender plus en enkelt aften med julemarked. Kom med indenfor i klosterets private julepyntede stuer og kongesalen, der kun åbnes for besøgende denne ene gang om året.

Julemarkedet er Børglum Klosters største event med mere mange forskellige boder i kunst, håndværk, og meget mere i tre etager i østfløjen. Find også boder med delikatesser i den gamle herregårdshestestald, der blandt andet byder på lokale specialiteter.

Julemarkedet vil også byde på musik i år, hvor der skrues ekstra op for julestemningen med hyggeligt nisseorkester i kloster gården.

Caféen vil i juleweekenderne servere dejlige retter med alt, hvad der hører til på et traditionelt julebord. Klosterbutikken kommer også med deres bud på årets julegave. Julepyntsbutikken er til årets julemarked  større end nogen siden før og er blevet flyttet over i den store sal i røde stald.

Børglum kloster er også kendt fra den landsdækkende julekalender Ludwig og julemanden, der til dags dato den mest sete julekalender i dansk historie. Julemandens værksted og Julemandens stue fra Julekalenderen kan opleves i fuld figur til julemarkedet samt julekalenderens rekvisitter.

Børglum kloster afholder også et ekstra åbent om aftenen, hvor klosterets gæster kan opleve Børglum klosters private stuer, kongesalen og julemarkedet efter mørkets frembrud.  Aftenen med julemarked, tirsdag 30. november kl 16-20, afsluttes med stort julefyrværkeri kl 20.00. 

På grund af samfundssituationen med covid 19 skal besøgende medbringe et gyldig coronapas Desuden er der er opstillet håndsprit omkring på klosterets område.

Man kan læse mere om julemarkedet på Børglum Klosters hjemmeside: www.boerglumkloster.dk