VisitNordvestkysten

Jensens Bøfhus

Jensens Bøfhus finder du i hjertet af Holstebro. Besøg vores hyggelige familierestaurant i Holstebro i byens gågade.
Har du lyst til en mør bøf, så står vi klar til at byde dig velkommen indenfor i vores afslappende og lyse lokaler. Når de yngste er fyldt op med ta’ selv softice, rummer restauranten også et stort legerum.

Så forkæl dig selv med en pause i restauranten og nyd en god bøf, rejecocktail eller en kold forfriskning.

Vi serverer både frokost og middag – perfekt i forbindelse med en hyggelig shoppetur, biograftur eller bare en afslappende hverdagsaften.

Er der noget, der skal fejres? Vi står klar til at gøre din fødselsdag, bryllupsdag eller bare lørdag lidt bedre på restauranten i Holstebro.

Vores restaurant ligger i Holstebro bymidtes hyggelige gågade. Vi byder jer indenfor i vores lyse, venlige lokaler, som også rummer et dejligt stort legeland til vores yngste gæster. Nyd en velfortjent pause med en god mør bøf eller en kølig forfriskning.  

God mad kan nydes alle steder!
Hvad med at få den kendte og lækre Jensens-mad med hjem, så du kan spise den hjemme med familie og venner, foran fjernsynet, midt i fodboldkampen eller hvad der lige præcis passer jer?

Den bedste mæthed kommer både fra øjne og mave
Med en Bøf & Bio billet i hånden kan du få både en middag og en tur i
biografen. Billetten gør det nemt og enkelt for dig, da den samme billet giver både adgang til en film samt mad på Jensens Bøfhus. Bøf & Bio er derfor også en super gave-idé, hvis du vil give lidt ekstra.