©  Foto:

Fun-Park Hirtshals

Hyggeligt 30 tdr. besøgslandbrug med masser af aktiviteter for hele familien

 

Besøg Fun-Park i Hirtshals hvor der er sjov for hele familien.

Fun-Park Hirtshals er et 30 tdr. stort besøgslandbrug, hvor der er mulighed for at komme tæt på mange dyr. Besøg de søde geder, marsvin og kaniner.  

Tag med på en togtur rundt i parken og mød ræve, emuer og ikke mindst de flotte hjorte og krondyr, som du kan håndfodre med brød.

I parken er der også andre eksotiske dyr, såsom næsebjørne, vaskebjørne og dværgpapegøjer.

Parken er det perfekte sted at besøge for hele familien, og der er mange sjove aktivitetsmuligheder for børn. Prøv bueskydning, sækkeløb, mooncars og den store udendørs legeplads. Der er også sjove aktiviteter i indianerlejren, ligesom man kan tumle rundt i halmhuset.

Mens børnene nyder en dag med sjov og leg, kan forældre slappe af i de flotte omgivelserne med en kop kaffe. Man kan sagtens bruge en hel dag i parken, så tag endelig madpakken med og nyd den i et de mange skønne picnic-områder eller køb en let anretning i caféen, som selvfølgelig også byder på is og andre lækkerier. 

Hos Fun-Park Hirtshals afholdes der løbende arrangementer hen over højsæsonen såsom grillaftner og Skt. Hans. Der er også mulighed for at afholde fester i parken, fx. familietræf, firmaudflugter, fødselsdage osv. Kontakt Fun-Park Hirtshals og hør nærmere om de forskellige muligheder.

Åbningstider

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish