©  Foto:

Fun Art Blokhus - Krolf

Som noget nyt i 2024 kan du prøve kræfter med Fun Art Blokhus' helt nye krolf-bane. Krolf er en sjov blanding mellem golf og kroket, hvor du bruger en kølle til at slå en bold, der er på størrelse med en tennis- eller kroketbold.

Her spiller man på en bane, der minder om en golfbane, men med kroket-lignende porte og forhindringer, hvilket gør det til en hyggelig aktivitet for hele familien. Krolf kræver ikke den samme fysiske styrke som traditionel golf, så alle kan være med.

Du starter hvert af de 12 huller på et tee-sted, og målet er ganske enkelt at få bolden i hul med færrest mulige slag. Den, der klarer alle huller med færrest slag, vinder runden.

Det tager cirka en time at spille en omgang krolf, og vi anbefaler 2-6 personer pr. hold for at få det bedste ud af spillet.

Hos Fun Art Blokhus er der garanti for gode oplevelser, og vores krolf-bane er specielt designet, så der altid er en chance for en hole-in-one.

Men det er ikke alt, Fun Art Blokhus tilbyder. I kan også prøve kræfter med minigolf, petanque og fodboldgolf. Hvis I er mere i det kreative hjørne, kan I udfolde jeres fantasi hos Fun Art Keramik og skabe jeres egne mesterværker.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish