©  Foto:

Feriehus Thy

Hos Feriehus Thy i Hundborg mellem Thisted og Nørre Vorupør finder du et anderledes ferietilbud for grupper og familier, som også er velegnet for gangbesværede og udviklingshæmmede.

De 12 ferielejligheder er velegnede til grupper med særlige behov. Lejlighederne er fordelt på stueplan og 1. sal og er alle handicapvenlige med bad og toilet, stue og soveværelse med 2-3 sovepladser. Hver lejlighed har eget tekøkken ved vask og køleskab.

I fællesområdet er der stor spisestue samt aktivitetsrum med pool, Wii med storskærm, bordtennis og dart.

Udenfor er der store arealer med boldbane, bålplads og terrasse.

Feriehus Thy tilbyder en række gratis handicaphjælpemidler for eksempel personlift, vaskeleje, toiletstol og badestol.                                       

Feriehuset kan lejes til private arrangementer og ferier.

 

Feriehus Thy blev oprindelig bygget i 1907 som et privathospital af landsbylægen doktor Buus efter en arv på 80.000 kr. fra hans far.

Hospitalet centrale placering blev især brugt af oplandet fra Vorupør, Stenbjerg, Vangså, Faddersbøl, Jannerup, Snedsted og Hundborg. Doktor Buus drev også lægepraksis, som lå ved siden af og udførte mange mindre operationer.

Stedet har gennem tiden været alderdomshjem, plejehjem samt bosted for unge, handicappede og udviklingshæmmede.

 

Udtalelser fra tidligere gæster:

"Rigtig venlig og imødekommende vært. Fine lejligheder og god service." Sasha.

"Terrassen var dejlig. Roligt sted. Lejligheden er helt ok, matcher prisen. Hundborg er en god placering for nationalparken og området generelt. Supermarked 150 meters afstand." Jesper.

"Virkelig hyggeligt og dejligt sted i rolige og landlige omgivelser. Rengøring i top, flotte store lejligheder, smuk have og med en lille daglig brugs rundt om hjørnet, hvor der kan købes friskt morgenbrød lige fra bageren. Kan absolut anbefales". Camilla.

"Personale meget hjælpsom, der var meget tænkt på at gøre ophold behageligt for gæster på stedet - fine udenoms områder". Brian.

"Rigtig godt til prisen. God plads og meget roligt område. Perfekt for børnefamilier." Rasmus.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish