©  Foto:

Doverodde Lystbådehavn

Doverodde Havn er en lille frihavn med cirka 100 bådpladser smukt beliggende i det naturskønne og kulturhistoriske interessante område ned til Limfjorden. 

Når du sejler ind til Doverodde, kan du se de 7-8.000 år gamle stenalderkystskrænter. Her findes landets største gruppe af gravhøje. Doverodde har i et par hundrede år været centrum for korn- kvæghandel med England med købmandsgård fra 1848.  

Omkring købmandsgården fnder du et oplevelsescenter - en helt unik attraktion i området. Fra siloen er der en fantastisk udsigt over havnen. Doverodde Havn har siden 1991 været tildelt Blå Flag som et særligt kvalitetstegn for miljø og faciliteter. Havnens Bådelaug stiller sejlerstue med køkkenfaciliteter til rådighed. Her er også offentlige  bade- og toiletfaciliteter. 

Der er trådløst internet på havneområdet. Miljøstationen er åben for lokale- og gæstesejlere inklusiv tømningsordning med slamsuger for spildevand. Havnefogeden træffes på telefon (+45) 2088 1737. 

Fra Doverodde Købmandsgård er der flere gange dagligt busforbindelse til Hurup, hvis gågade har et udvalg af dagligvare- og specialbutikker. 

 

 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish