©  Foto:

Dana Cup SportsCenter/Park Vendia

Dana Cup SportsCenter i Park Vendia ligger i gå-afstand til centrum af Hjørring by med gode muligheder for shopping og restaurantbesøg

Dana Cup SportsCenter er med sine 28 værelser og 6 hytter centralt beliggende i et grønt område i Park Vendia i Hjørring, tæt på centrum og i gå-afstand til Vandhuset med bl.a. 50 m baner og wellness-område, fodbold- og kunstgræsbaner, sportshaller, atletikstadion, tennisbaner, fitnesscenter, friluftsbad mv. Indenfor 10 min. kørsel fra Park Vendia ligger Hjørring Golfklub med 27 huller, MTB-spor i Tornby Klitplantage foruden kilometervis af dejlige badestrande ved Vesterhavet.

Både standardværelser og familieværelser er enkelt indrettet med TV på værelset og eget badeværelse. Der er flere opholdsstuer med TV og brætspil, lille gæstekøkken med fri kaffe/the samt flere mødelokaler. Desuden vestvendt terrasse med grilludstyr. Gæster har fri adgang til WIFI på alle indendørs arealer.

I den tilstødende akademi-bygning udlejes studiolejlighed (2-4 pers.) samt 3-vær. lejlighed (4-8 pers.) med TV, eget mini-køkken med bl.a. køleskab, fryser og micro-ovn samt badeværelse. Nogle lejligheder har direkte adgang til sydvendt terrasseområde. Perfekt til en miniferie, weekendophold eller en enkelt overnatning. Disse lejligheder udlejes kun i juli måned.

Alle indendørs arealer er røgfrie. Privat parkeringsplads.

Lønstrup, Rubjerg Knude og Skallerup ligger under 20 min. kørsel fra Park Vendia, og der er 3 km til Hjørring Golfklub. Afstand til Hirtshals 17 km, Løkken 22 km, Sæby 40 km, Aalborg 55 km og til Skagen knap 60 km.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish