Gå til indhold
©  Foto:

Color Line

Ta´med Color Line og sæt kursen mod Hirtshals, Kristiansand eller Larvik

Overfarten er hurtig, behagelig og komfortabel. 

Sæt kursen mod Hirtshals, Kristiansand eller Larvik

Her ser du fartplanerne for din rejse med Color Line,

til Hirtshals eller Kristiansand og Larvik

HIRTSHALS

Rejs med Color Line til Hirtshals og oplev den unikke lille havneby med den fantastiske natur. Her bydes der på 30km kyststrækning, hvide sandstrande og frodige grønne klitplantager med et rigt dyreliv. Her er bredde, vidde og plads til alle. Frisk luft, salt på læberne og et stort smil er garanteret.

Find din overnatning HER

Byen byder blandt andet på hyggelig shopping, wellness, lækre spisesteder, specialforretninger og unikke kunsthåndværkere. Desuden kan du opleve et hav af seværdigheder som Nordeuropas største akvarium Nordsøen Oceanarium med hele 4,5 mio. liter vand, det store besøgslandbrug Fun-Park Hirtshals med mulighed for at komme helt tæt på dyrene, byens vartegn Hirtshals Fyr der fra sin klint lyser smukt op og er et pejlemærke for søens folk, unikke udsigts- og vandrestier, Hirtshals Museum der fortæller om byens udvikling fra 1880 og Tornby gl. købmandsgård den 200 år gamle skudehandelsgård med lækre specialiteter og en hyggelig kaffestue.

Så skal din ferie være Aktiv, byde på Familiesjov, wellness, kunst og keramik, en gastronomisk oplevelse, en tur hvor du skal nyde den storslåede natur med en vandretur eller ud og kigge efter spændende fuglearter, så er Hirtshals området helt sikkert noget for dig.

 

NORGE

Rejs med Color Line til Kristiansand og Larvik hele året rundt fra Hirtshals.

Color Line sørger for en hurtig, sikker og komfortabel overfart på ca. 3,5time.

Slap af om bord på de moderne SuperSpeed færger med god mad, shopping eller film - du kan reservere siddeplads på forhånd, og den er din under hele overfarten.

Læs mere om bilpakker, taxfree shopping, samt færgernes restauranter og barer.

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish