©  Foto:

Cold Hawaii Watersport

Er i vilde med vandsport og aktiviteter på vand eller er nysgerrig over for det? Så er Cold Hawaii lige noget for jer!

Hos Cold Hawaii Watersport tilbyder vi en masse muligheder inden for vandsporten og aktiviteter på vand. Hos os kan i komme med på tur fra Agger Havn i en 700 hk rib båd, hvor i får 4 ture i en pakke! Plus mere - Delfinsafari, sælsafari, high speed tur og en tur under store vindmøller, alt under en sejlads. Her får i lov til at komme tæt på delfinerne og sælerne samt. En anden synsvinkel af Thy og naturen langs Limfjordens kyst og ud i Vesterhavets dønninger.

Hvis man er mere til en stille rolig dag på vandet med familien, vennerne eller en rolig sindstur for sig selv, tilbyder vi en række muligheder for udlejning af både SUP boards, kajakker, kanoer og en jolle. Her har i muligheden for at komme på en lang tur eller kort tur op gennem Kastet Å eller ned af Kastet Å og ud mod Limfjorden. Eller er man mere til bare sjov og leg kan man også lege rundt nedenfor, hvor udstyret udstedes og holde øje fra flydebroen.

På delfin- og sælsafari og ved udlejning er det et krav at bære redningsveste til vands. (Bliver tildelt). Der er ved udlejning af vandudstyr mulighed for at leje våddragter og mulighed for tøjskiftning.

Priser fremgår på hjemmesiden.

 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish