Gå til indhold
©  Foto:

Chenillen i Skovsgård

Købmandsgaarden startede tilbage i 1983 bl.a med tankegangen om at være med til at styrke og udvikle livet i lokalsamfundet.

I 2013 overtog vi Jysk Chenillefabrik, hvor der igennem en årerække var blevet produceret piberensere, påskekyllinger og julenisser.

I dag danner fabrikken rammen for en socialøkonomisk virksomhed og dermed en meningsfuld arbejdsplads for sårbare unge mennesker og udviklingshæmmede.

Piberenser-produktionen er passé, men Chenillen emmer stadig af god energi og kreativitet, og Chenillens køkken er hjertet i fabrikken.

I køkkenet tilberedes alle måltider til dagligdagen, og der bages og syltes.

Der arbejdes med fokus på den daglige sundhed, på brug af gode lokale råvarer, på økologi samt på at mindske madspild.

Køkkenet har bronzemærket i økologi og alle vore produkter er lavet med hjerte og værdi.