©  Foto:

Blokhus Golfcenter Lejligheder

Velkommen til Blokhus Golfcenter

Midt i Danmarks mest populære sommerferieområde, i den smukke natur ved den nordjyske vestkyst, ligger Blokhus Golfcenter. Her kan du spille golf på tre forskellige baner - alt efter evner og temperament - og overnatte i hyggelige golflejligheder. På vores solterrasse kan du efter runden indtage en kølig forfriskning og hjemmelavede retter, inden du tager ned på stranden for at nyde dagens sidste stråler og en dukkert i de blå bølger.

Blokhus Golfcenter har en smuk 18 hullers bane, der er let tilgængelig for klubspilleren, men samtidig en spændende udfordring for elitespilleren. Blokhus Golfcenter har også en af Danmarks bedste 9 hullers Pay & Play-baner med huller i normal længde. Pay & Play-banen henvender sig primært til den uerfarne golfspiller, der endnu ikke er medlem af en golfklub. Og endelige har centret en 9 hullers par 3-bane af meget høj kvalitet. Her har den helt nye golfspiller mulighed for at prøve spillet for første gang.

Med sine tre baner henvender Blokhus Golfcenter sig til alle - fra nybegynderen til elitespilleren.

Vores 10 golflejligheder ligger skønt placeret mellem hul 13 og Pay & Play-banen. Hver lejlighed er på 50 kvadratmeter og rummer to soveværelser med separate senge, opholdsstue, køkken og bad samt en stor entré, hvor du kan opbevare dit golfudstyr. Lejlighederne er rummelige og veludstyrede, og til hver lejlighed hører egen terrasse. Lejlighederne ligger 100 meter fra klubhuset med udsigt over vores Pay & Play-bane. Som gæst i en af vores lejligheder kan du frit spille Pay & Play-banen, Par 3-banen og 18 hullers-banen samt benytte vores træningsfaciliteter. Endvidere tilbyder vi gæster i vores lejligheder fuldpension i klubhusets café til fordelagtige priser.

Velkommen til Blokhus Golfcenter!

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish