Gå til indhold
©  Foto:

Agger Booking - Kajak- og SUP-udlejning

Tag på tur i kajak eller på SUP i naturskønt område med vand til alle sider ved Agger i Thy.

Kajakudlejning

Du finder Agger Tange Feriecenter midt i et naturskønt område med Vesterhavet på den ene side og Limfjorden på den anden.

Rutinerede kan tage ud på egen hånd. Det er muligt at booke en uddannet instruktør. Instruktører skal altid bookes på forhånd.

Vi tilbyder 3 ture (på egen hånd eller med instruktør)
- Åen (begynder)
- Agger Tange ruten (let øvet)
- Krik Vig ruten (øvet)

Hvis du har booket dit ophold direkte på Agger Tange Feriecenters website, får du 50% rabat på leje af kajak mod fremvisning af bookingbekræftelsen.

 

SUP-udlejning

Prøv standup paddleboards - også kaldet SUP. 

Hvis du har booket dit ophold direkte på Agger Tange Feriecenters website, får du 50% rabat på leje af kajak mod fremvisning af bookingbekræftelsen.

Pagaj og svømmeveste er inkluderet i prisen. 

 


Feriecenteret Agger Tange ligger i 1. klitrække ved Vesterhavet, i udkanten af det idylliske og uspolerede gamle fiskerleje Agger. 

Mod syd ligger det fredede Agger Tange, mod nord finder du søerne og det store fuglereservat Vejlerne. Mod øst venter Limfjorden på at blive opdaget. Her oplever man Vesterhavets barskhed og Limfjordens blidhed et og samme sted. Det er også muligt at leje mountainbikes - også i børnestørrelser. 

Udover at du kan få mange timer til at gå med solbadning på stranden, leg i vandkanten, surfing, kajak, lystfiskeri, rav-jagt eller andre aktiviteter ved vandet, er der rig mulighed for at tage på vandre, cykel eller rideture i og omkring nationalparken, gå på jagt eller måske dyste i petanque, beachvolley eller fodbold på banerne ved Agger Petanque Klub. Her er, kort sagt, noget for alle.

Vi ser frem til at byde Jer velkommen på Agger Tange Feriecenter!

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2023
Danish