©  Foto:

A35 Sindal Camping

A35 Sindal Camping er en 4-stjernet campingplads centralt beliggende i rolige omgivelser, godt i læ for den vendsysselske vestenvind. Der er god infrastruktur og således nemt at komme både til by, strand og skov.

Pladsen er yderst familievenlig. Her findes gratis opvarmet pool, minigolf, grillfaciliteter og legepladser til børnene m.m. På pladsen er der også et pavillon-telt med plads til 100 mennesker, fortrinlig egnet til træf af enhver art og selvfølgelig et godt sted, hvis det skulle regne.

Sindal Camping har 150 enhedspladser på 100-150 m2 og med 13-16 Amp el-tilslutning. Derudover udlejes hytter og campingvogne.

Pladsen er udstyret med alle tænkelige faciliteter i højeste standard, således er facilitetsbygninger hovedsageligt indrettet med familierum. Der er på hele campingpladsen 100% trådløs internetdækning. Vi vægter hygge og godt værtsskab og tilbyder gode aktiviteter på pladsen.

Der findes mange cykel- og vandreture i området.

Hvis du har lyst til en sejlads på Uggerby å, kan du leje din kano her på pladsen.

En tur i kano på Uggerby å er en kæmpe naturoplevelse, som man ikke bør gå glip af. Åen kan besejles fra Ilbro til Uggerby Strand.
Langs hele ruten findes der muligheder for primitiv overnatning og dejlige steder at nyde den medbragte mad. Disse steder er der også kanocykler til gratis brug.

Vi udlejer kanoer i tidsrummet 1. april til 20. september på dagsbasis og sørger for transport, se pristilbud på vores hjemmeside.


Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish