Nordsøen Oceanarium

Det kan du opleve

Foto: Destination Nordvestkysten

De 10.000 m2 indendørs, 6000m2 udendørs, 75 akvarier og mere end 7.000 fisk og andre havdyr, giver en hel dags oplevelser i det våde element. Se hvilke af oplevelserne som venter her. 

Et besøg værd - i al slags vejr!

Der er et hav af oplevelser både inde og ude at glæde sig til på Nordsøen Oceanarium. Vi har samlet et udpluk af dem her. 

Dreng på Nordsøen Oceanarium
Destination Nordvestkysten

Nordsøens Jægere

Udstillingen "Nordsøens Jægere" er en spændende og gribende oplevelse, der tager dig med på en rejse gennem fødekæden i Nordsøen. Du vil kunne opleve alt fra det mindste plankton til de største rovdyr på det imponerende Big Ocean Window. Her kan du se livlige fiskestimer med hundredevis af fisk, store hvaler og frygtindgydende hajer, som bliver bragt til live på en stor skærm. 

 

Nordsøen Oceanarium
Nordsøen Oceanarium

3 unikke akvarier

Giv dig selv en unik mulighed for at udforske en verden under havets overflade, og oplev en fascinerende interaktion med stimefisk, gopler og rovfisk på nært hold. Dette kan du opleve i tre spektakulære akvarier, som er både imponerende og unikt designet, og som strækker sig gennem to etager.

 

Nordsøen, Oceanarium, Hirtshals, børn, sjov, oplevelse
VisitNordvestkysten, Hirtshals

De 7 destinationer

Ekspedition Nordsøen tilbyder 7 destinationer, som du kan udforske i din egen rækkefølge og tempo - både på land, til vands og på bunden af Nordsøen. Oplevelsen er sjov og lærerig for hele familien. Disse destinationer repræsenterer karakteristiske biotoper i Nordsøen og er nøje udvalgt for at give et indblik i Nordsøens størrelse og dyreliv.

Sæl i Thybøron
Destination Nordvestkysten

Fodringer

Hos Nordsøen Oceanarium kan du opleve fodringer af både de legesyge sæler og de finurlige klumpfisk i det imponerende Oceanarium. Det er en uforglemmelig oplevelse for både store og små.

Læs mere om:
Sælfodring
Klumpfiskefodring

Legeplads ved Nordsøen Oceanarium
Destination Nordvestkysten

Udendørsområde

Nordsøen Oceanarium er ikke kun et sted at se fascinerende havdyr, men også et sted for børn at lege og udforske. Det store og indbydende legeområde udenfor er en populær destination for børn, hvor de kan brænde krudt af og have det sjovt i timevis. Mens børnene leger, kan de også lære om havets økosystemer og liv, da legeområdet er designet med en pædagogisk tilgang til leg og læring. 

mad af fisk
Flying October

Et hav af lækkerier

Du vil blive tilbudt en bred vifte af spændende retter i vores spisesteder, der inkluderer både fiskeretter og andre lækre muligheder for de sultne. Hvis du ønsker det, er det også tilladt at medbringe din egen mad.
Læs mere om mulighederne nedenfor.

Events på Nordsøen Oceanarium

Nordsøen Oceanarium holder spændende events året rundt. Tag et kig i Nordsøen Oceanariums eventkalender og planlæg din tur her.

 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish