Børn flyver med drage

Vinterferie for børn ved Nordvestkysten

Vinterferie med børn ved Nordvestkysten er oplagt til en skøn og aktiv ferie for alle aldre. Vi har samlet inspiration til din vinterferie med familien. Nedenstående liste vil blive opdateret i takt med genåbning af aktiviteter og attraktioner.

SIDEN ER UNDER OPBYGNING

Nordsøen Oceanarium sommer 2020
Gocart i Action House

Vinteren er noget særligt ved Nordvestkysten. Det omskiftelige vejr kan vise tænder med regn, rusk og endda hård frost og snevejr, men også dage med blå himmel hvor solen viser sig i nogle få timer. I den rette påklædning er udendørs aktiviteter stadig en god mulighed for frisk luft og skønne oplevelser sammen. Den enestående natur som Vestkysten er så rig på, kan tilbyde alle former for aktiv ferie med børn. Når der er brugt godt med energi udendørs er det helt fantastisk, at komme ind i et hyggeligt og varmt feriehus og nyde samværet med familien med f.eks. spil og en god film. Der er selvfølgelig også mange indendørs aktiviteter, men vær obs på at tjekke status på de enkelte tilbud i forhold til Corona-restriktioner.

Få også inspiration til familieferie ude vestpå resten af året. Her er mulighederne mange, for at strikke din ferie sammen, så den passer netop til din familie. Kom tæt på det der betyder mest med nærvær på børnenes præmisser.

Herunder har vi samlet et udvalg af oplevelser med børn i vinterferien.

Surf i Løkken
Norths Shore Surf
Børne-surfing i Løkken

Børne-surfing med North Shore Surfi Løkken er en anderledes oplevelse for selv de yngste vand-entusiaster. Forældrene er naturligvis med på sidelinjen og alle er klædt godt på i våddragter til en tur i det noget kolde Vesterhav. Bagefter kan I nyde en lækker frokost på en af Løkkens hyggelige restauranter. Pandekagehuset serverer fx. både mad- og dessertpandekager, og er der plads til endnu mere til den søde tand, så ligger Bolcheriet og frister med både bolcher og slikkepinde, samt en spændende bolcheproduktion, som I kan følge på nært hold.

Ravjagt for børn
Ravsafari på stranden

Lær selv at finde rav på en Ravsafari i Thyborøn, og få en oplevelse med masser af frisk luft på stranden. Og når du så alligevel befinder dig i Thyborøn, så besøg også JyllandsAkvariet, hvor du kan give en hånd med til fodringen af hajerne.

MTB pige
MTB med børn

Få en sjov og anderledes familieoplevelse på MTB i Slettestrand. Bo på Feriecenter Slettestrand, som ligger 200 m fra Vesterhavet lige op af Svinkløv Plantage og Lienskrænten. Her finder du unik natur og optimale forhold til en tur på mountainbike med både teknikbane og masser af opmærkede ruter. Du kan også vælge at overnatte i naturen i shelter i Kollerup Plantage.

I efterårsferien er der guidede ture for familier.

ActionHouse Løkken den hjemsøgte Labyrint
Mørke & mystik

I Action House i Løkken er den hjemsøgte labyrint klar, men kun for de modige, for her er både mørke og mystik. Du kan også gå på skattejagt på Børglum Kloster, hvor der i børnens efterårsferie er forheksede græskar gemt rundt på klosteret. I Cafe Vognporten kan familien få en tiltrængt pause med en hyggelig frokost.

strandingsmuseum St Georg
Strandingsmuseum St. George

På Strandingsmuseum St. Georg venter en oplevelse for hele familien og alle sanser kommer i brug. Her fortælles dramatiske historier om de mange strandinger på den jyske vestkyst og om hvordan den lokale befolkning mødte søfolk fra hele verdenen.

Outnature - outdooroplevelser Løkken Nordvestkysten
Megasurf & bunkerskattejagt

Tag med Outnature på spændende oplevelser i efterårsferien. Du kan fx prøve det der bedst beskrives som en "Vestkystrafting", hvor man sidder 8 personer på et stort supboard og får en sjov tur ud i havets bølger. Eller hvad med en bunkerskattejagt, som kræver mod og teamspirit for jeres hold at gennemføre. Ekspeditionslederen fra Outnature sætter skattejagten i gang, og ved hjælp af GPS´er, UV-lygter og reb skal I finde frem til den forsvundne skat. LAD JAGTEN BEGYNDE!

vandring Nationalpark Thy
På med vandrestøvlerne

Tag vandrestøvlerne på og tag på hike i Nationalpark Thy med Eventhy, hvor I oplever den storslåede natur og slutter af med mad på bål.

Skallerup Seaside Resort
Skallerup Seaside Resort

Skallerup Seaside Resort byder på rammer til den perfekte familieferie. Her er alt hvad et barnehjerte begærer: Vandland, legeland, bondegård, ridecenter, bowling, aktivitetscenter og meget mere. Og der er selvfølgelig også forkælelse for de voksne med spa og wellness i det skønne Romulus. 

Nordsøen Ocenanarium sommer 2020
Nordsøen Ocenanarium
Nordsøen Oceanarium

Mød klumpfisken, sæler og stimevis af fisk på Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, som er Nordeuropas største akvarium. Her kommer du med på eventyr under overfalden og de 10.000 m2 indendørs, 5000m2 udendørs, 75 akvarier og mere end 7.000 fisk og andre havdyr, giver en hel dags oplevelser i det våde element. Er du helt tosset efter at opleve flere dyr, så finder du det lidt nord for Hirtshals på Ørnereservatet i Tversted, som giver en imponerende opvisning med de store fugle.

Sæler Thyborøn
Jyllandsakvariet
Mød nysgerrige sæler i Limfjorden

Tag med på sælsafari i båd og oplev den unikke natur ved udmundingen af Limfjorden hvor de nysgerrige sæler ofte kommer helt tæt på båden. Eller hvad med en tur i traktorbussen og fange dyr sammen med JyllandsAkvariet? Ude ved fiskepasserens foretrukne fiskested, kan du hjælpe med at finde fladfisk, krabber, rejer og andre smådyr til akvariet.

Kystcentret
Kystcentret Thyborøn

Tæt på det brusende Vesterhav finder du Kystcentret, som er et spændende formidlings- og oplevelsescenter for hele familien. Her er der masser af aktiviteter og du kommer gennem en rejsefortælling gennem hav, bølger, brænding, strøm, vind og vejr - om livet på kysten ved det kraftfulde hav.

Iskunsten Thyborøn

Det sker i vinterferien

Find overnatning til din vinterferie

Skallerup Seaside Resort

Feriecentre

Sommerhus Nordvestkysten

Sommerhusudlejning

Autocamper Nordvestkysten

Campingpladser