Skallerup Seaside Resort

Skallerup Seaside Resort

Foto: Skallerup Seaside Resort

Ved Skallerup Klit i Nordjylland findes Skallerup Seaside Resort, som byder på velvære ved Vesterhavet med en enestående kombination af rå natur, rolige rammer og attraktive aktiviteter.

Overnat ved Skallerup Seaside Resort

Skallerup Seaside Resort råder over 285 helårs feriehuse, fordelt på forskellige boligtyper, så der er helt sikkert noget der passer lige til dine behov og drømme. Du finder altid en bolig, der passer til dine ønsker, som kan danne den perfekte ramme om en dejlig med familien og skabe gode ferieminder.

Du finder også et varieret udvalg af restauranter og spisesteder. Restauranterne er med til at bidrage til den gode ferie- og smagsoplevelser. De hyggelige omgivelser danner rammen om kvalitetsmad med afsæt i sæsonens lokale råvarer. I kan opleve en afslappet atmosfære i familievenlige omgivelser. Her er også fokus på den gode gastronomi for de yngste. Restauranterne er hyggeligt indrettet i mindre afsnit med interiør i lys og nordisk stil. Velbekomme!

Romulus -Skallerup Seaside Resort

Kom ned i gear og mærk roen i Romulus

Foto: Skallerup Seaside Resort

Ferie for store som små

Hold ferie med familien på Skallerup Seaside Resort, hvor du får mere end 100 sjove udendørs og indendørs aktiviteter og oplevelser for hele familien. Du kan starte dagen med at brænde krudtet af i i store legeland. Legelandet er et rent slaraffenland for de 0-12-årige. Her kan børnene boltre sig i den tre etager høje legeborg, som fremkalder hvin, grin og røde kinder. Imens kan de større børn udfordre hinanden i et spil bordfodbold, bordtennis eller air hockey. Til de yngste er indrettet et trygt legeområde, og med godt udsyn til de legende børn kan mor og far slappe af ved cafébordene. Her kan familien også samles til lidt forfriskninger, inden det atter går løs.

Du kan også lade kreativiteten udfolde sig og gå på opdagelse sammen i kreativitetens verden, hvor I kan lege konditor for en dag, eksperimentere med at lave bolcher, lave glaskunst, udfordre naturens kræfter med slibning af stenfund fra stranden eller rav. Mulighederne er mange og der er kreative opgaver til alle aldre ung som gammel. 

Følg os:

VisitNordvestkysten © 2024
Danish